Nem aggasztó a magas korrupció hazánkban?
Utolsó előttiek vagyunk az EU-ban, Bulgária áll csak rosszabbul, de világszinten is elég sz.rul állunk...
Szíjjártóék azt mondják: "ez a kerítés miatt van..."
Lehet akkor mégis le kéne bontani???
Jah persze, a kerités miatt van korrupció...
A kerités maradjon csak, a hazudozó rágalmazó EU meg kapja beee...
"Utolsó előttiek vagyunk az EU-ban..."
A Transparency International gúnynevű Soros banda statisztikája szerint, aminek az adatait nem tudni, honnét vették.
A TI szakemberei úgy adták közre a jelentést, hogy saját bevallásuk szerint gyakorlatilag nem kutattak semmit. 1995 óta Berlinben született megállapításokra alapozzák jelentéseiket, akik mögött kik is állnak? Önjelölt, névtelen német „szakértők”.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű ?
A Soros rendelésére összeállított listán?
Pünkt Sorosén? Aki saját bevallása szerint kerüli az erkölcsi megfontolásokat a pénzszerzést illetően?
De aggasztó. Csakhogy a Fideszt nem érdekli. Lopnak, mert megtehetik. Mert megint meg fogják nyerni a választást és mert nem lehet őket számon kérni semmiért.
Ez egy következmények nélküli ország. Legalább is, ha közel ülsz a tűzhöz. Ha te a boltból ellopsz egy kiló kenyeret, megbüntetnek. Ha a Fidesz emberei milliárdokat lopnak, megússzák.
Az pedig teljesen hihetetlen, hogy mennyien kajolják be ezt a süket szöveget Sorosról. Peeersze, minden rosszról Soros tehet. Nagyon jól működött a Fidesz agymosó gépe, szépen bűnbak lett Sorosból.
Szánalmas banda a Fidesz is, meg az is, aki bármit elhisz nekik.
A válaszok többségéből ítélve nem.
Nekem persze igen, de hát én csak egy Soros nyugati imperialista ügynök vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!