Mik a TÉNYEK az OLAF jelentés és Orbán vejét illetően?
# 8/10 Időpont ma 08:43
Persze hogy meglesz szavazva, ez a szimpatikus a magyaroknak!
Hát igen, erről is biztos Soros, meg a migránsok tehetnek:
Olyan az ország, amilyen a vezetője.
#3 "Googleba beírod kidob vagy ezer cikket"
Tudom... De honnan lehet tudni, hogy melyik az igaz?
Azért kérdeztem a TÉNYEKET, és nem véleményeket.
De mindeddig csak fröcsögést kaptam.
Amit eddig találtam, az az hogy három politikai szinezetű feljelentés érkezett Magyarországról és az OLAF felkérte a kormányt hogy vizsgálja ki.
Szóval egyelőre nincs több a dologban, mint egy kabátlopás effektus generálása.
De javítsatok ki, ha tévedek.
Nem, nem kabátlopás szint ez, itt konkrétan az OLAF megállapította, hogy Tiborcz lenyúlta az EU-s pénzeket. Nem maga Simicska, hiába próbálják megemlíteni, az OLAF jelentés kiemeli Tiborczot, miszerint az egyik főkolompos.
Persze itthon előtte nem találtak semmi problémát, mindenre rámondták, hogy megfelel.
"Persze itthon előtte nem találtak semmi problémát, mindenre rámondták, hogy megfelel."
Pontosabban az adófizetők pénzén fenntartott szervezetek, amiknek épp az adófizetők pénzének törvényes elköltése felett kellene őrködnie - mondta azt, hogy minden megfelel. Még jó, hogy fizetjük őket.
" itt konkrétan az OLAF megállapította, hogy Tiborcz lenyúlta az EU-s pénzeket. "
Van erre valami link, hivatalos infó vagy valami?
A kérdés kiírójának..és bárkinek, akit nem kizárólag az elvakult vádaskodás vezet, hanem a tények megismerésére való törevés is irányít:
https://www.youtube.com/watch?v=FfZ2DiZCMok
Csak olyasmit hallhattok, aminek ti is utána tudtok járni, mert nyilvános... Csak a szoclib média sűrűn és sokat hallgat róla.
Bayer és a tények?
Életemben nem hallottam elfogultabb, sötétebb szöveget mint amit Bayer Zs. képes felböfögni!
a tényeket megtalálod a már nyilvánosságra hozott OLAF jelentésekből. Van belőlük rengeteg, itt van egy a ok közül: [link]
De azt is tudni kell, hogy még nincs minden nyilvánosságra hozva a jelentésekből, mert egyesek titkosítottak belőle részeket - de az is ki fog derülni...
A jelentések nevén nevezik Tiborczot - ez (is) tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!