Nektek mit jelent a "Haza fogalma" ma?
Figyelt kérdés
nagyon szigorú a történelem tanárunk a református gimnáziumban, sokszor próbálkozott már feleltetéssel, de azt mondja, nem bír velem, mentőfeladatot adott, kellene egy dolgozatot írnom a fenti címmel, kértem segítséget, de mindenki azt mondja, hogy írjam meg az igazat, hogy nekem ez nem jelent hazát, hát nem akarok ennyire őszinte lenni, de jó volna egy átmenő jegy már, honnan lehetne másolni valamit ami megfelelne annak amit hallani akarnának.....2018. febr. 21. 09:51
1/9 anonim 

válasza:

Nem kell azt szépíteni! "Haza"vittek minden uniós támogatást, amit majd visszafizetünk.
2/9 anonim 

válasza:

Már lényegében semmit.
Nem vagyok tizenéves, kinőttem a mesékből. Holle anyó már halott.
4/9 anonim 

válasza:

Ha nem tudsz magadtól megírni egy ilyen könnyű témáról egy nyamvadt dolgozatot, akkor mi lesz veled később az életben?
5/9 anonim 

válasza:

"A haza az, ahol önmagam lehetek úgy, hogy közben megbecsülnek"
7/9 anonim 

válasza:

"A haza az, ahol önmagam lehetek úgy, hogy közben megbecsülnek"
így van. Ez igaz. üdv: Németországból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!