Kelet-Közép Európában van olyan ország, amelyiknek a Fidesznél is eredménytelenebb kormánya van?
8 év alatt ott tartunk hogy Pozsony meg Prága vagy Ljubljana maga a Kánaán Magyarországhoz képest. Azért nem erre számítottam 2010-ben, mikor kormányra került az Orbán kormány.
8 év alatt sikerült a régiótól még jobban leszakítani az országot, annál is jobban mint amit a szocik csináltak.
Románia is vészesen közeleg hozzánk mindenben.
Van olyan ország, amelyiknek a kormánya magyarországénál is pancserebb?
"Romániában folyamatosak a tüntetések, rengeteg a korrupciós botrány, valamilyen szinten követem az ottani eseményeket, és azt tudom mondani hogy nagyon rosszul mennek ott a dolgok."
Meg az utak is kiválóak. Van mikor a kávé csak úgy kiemelkedik a bögrégből, szétterül az áerben hogy jól szétnézhessen, majd alá ereszkedik. Mert annyira tetszik neki!
Látom itt sokan felvették Orbán stílusát, szövegértelmezés nem megy, dolgok után képtelenek utánanézni, csak üres, hangzatos fröcsögés jön ki a szájukból.
Itt a lista, 2010 és 2016 között megnéztem a következő országokat: Románia, Szlovákia, Csehország, és Magyarország. Mit ad Isten, Magyarország egy főre jutó GDP-je növekedett a legkisebbet az adott időintervallumban.
Szóval a számok beszélnek, az orbanisták ugatnak ;).
"Szóval a számok beszélnek, az orbanisták ugatnak ;)."
Itt te ugatsz, ráadásul nem tudod mi van a putrisztáni romániában, csak vagdalkozol, böfögöd amit a szádba rágtak.
Mellesleg a többi már akkor kissé "felfelé ívelt" amikor még csótány feri vezéred bohóckodott. ;)
Az hogy senki nem tud felhozni egy épkézláb érvet sem azzal kapcsolatban hogy a régió egyik legkisebb teljesítményét hozzuk, az egy tanúbizonyság arról hogy még ti is tudjátok hogy xar a Fidesz, csak az agyatokban lévő propaganda nem hagyja hogy bár saját magatoknak bevalljátok.
Ja, és látom még van valaki aki Gyurcsányozik, én nem tudom hogy hogy nem lehet kinőni ebből, 2010-óta már lejárt ez a "ha nem Orbán akkor Gyurcsány" duma. Ideje lenne valami jobb kifogást keresni.
# 20
A 9-es válaszomban felhoztam és el is magyaráztam. Azért hogy képtelen vagy beismerni hogy mennyire tévedsz ne a hozzászólókat okold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!