Ha migránsügyben csesztetik Orbánt az EU-ban, akkor mégiscsak jól csinál valamit, nem?
Ha ezek a bevándorlóbarát meg multikulturalizmust akaró politikusok szidják, meg ilyeneket üzengetnek neki, akkor a magyar kormány mégis valamit jól csinál.
Minél hangosabban, minél keményebben szólogatnak be migránsügyben ezek a disznók, az újabb és újabb bizonyíték arra, hogy a Fidesz jól dolgozik.
Így van!
Minél jobban gyűlölnek minket az EU-ban, az annál jobb!
Szerintem üzenjünk hadat a NATO-nak, hogy minden eddiginél jobb legyen minden!!!
??? Engem most ordított le az egyik kérdező, ostobának és gyökérnek nevezett, mert nem azt írtam le neki, amit hallani akart. Akkor most én is jól csináltam valamit???
A Politikában érdekek szerint változnak a hozzáállások. Most lehet, hogy leordítják, de 2 év múlva igazat adnak neki, majd 5 év múlva minden az ő hibája lesz.... Ez így szokott menni.
"Minél hangosabban, minél keményebben szólogatnak be migránsügyben ezek a disznók, az újabb és újabb bizonyíték arra, hogy a Fidesz jól dolgozik."
Akkor bizony Soros György is jól csinálhat valamit ha ennyire támadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!