Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen az indoklás...

Szerintetek milyen az indoklás amiért a fideszre szavazok?

Figyelt kérdés

Azért szavazok a Fideszre mert amellett,hogy egyértelműen van korrupció,ők azok akik azért tesznek a népért is...A fiatalokért is,első házasokért,családi adókedvezmény stb,és természetesen a fizetések is emelkedtek...Fletóék és a szocik csak a milliárdokat tüntették el.4 es metró,Czeglédy ügy stb.Tobb ezer milliárdot tüntettek el,úgy hogy az embereket közben belekergették a devizahitelekbe stb.Adni nem adtak.Egy szót ismertek nagyon és az a MEGSZORÍTÁSOK voltak.

Karácsony Geri Zuglóban a legdrágább parkolói zónát üzemelteti.Mit várhatnánk pl tőle?

Vagy a köpönyegforgató Vonától?Aki szerint egyszer kell a kerítés utána nem kell most,hogy látja hogy az emberek döntő többsége egyetért a kerítéssel újra kell szerinte is.Közbe Spinózaház,kopogtató cédula a vajdától,iszlám...Ő már nem egy magyar nemzeti radikális párt elnöke...Ennyi röviden.KORRUPCIÓ MINDIG IS VOLT MINDIG IS LESZ NEM CSAK MAGYARORSZÁGON HANEM SZERTE A VILÁGON.

2018. febr. 19. 07:05
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
46%
persze, hogy alacsony, mert azt is beleszámolják a munkások közé, aki külföldön dolgozik. mit tesznek értük? Pl nem veszik el a fizetésem 1/3-át. Nem 27%-ot vonnak ÁFÁT. Nem halok meg egy 10 órás sürgősségi várakozásban, mert nincs orvos. (miért nincs?) Igen, az való igaz, hogy mindenkinek maga kell boldogulni. Csak nem mindegy hogy. Én otthon dolgoztam heti 6 napot két műszakban, nettó 120ezerért. a nejem 80 ezerért. Most dolgozom külföldön 37,5 órát hetente közel 2000 eurós fizetésért. A nejem heti 21 órát dolgozik nettó 1200 euróért. Hát azért nem mindegy, mert lehetne mit tenni politikailag a jobb megélhetésért otthon is.
2018. febr. 19. 09:51
 22/46 anonim ***** válasza:
13%

"Én otthon dolgoztam heti 6 napot két műszakban, nettó 120ezerért."

Persze és ez mindenki más hibája, csak a tiéd nem hogy a minimálbérnél kevesebbért dolgoztál feketén, jóval többet mint ami a normális?

2018. febr. 19. 10:00
 23/46 anonim ***** válasza:
45%
nem feketén dolgoztam bocs. Sose dolgoztam feketén. Ha kell előszedem neked a 2007-től 2014-ig tartó összes bérpapírom. Azt is megnézheted benne, hogy mikor vontak többet, mikor kaptam többet kézhez. 2010 előtt, vagy után. De hát mit is magyarázkodom egy olyannak, aki rögtön egy korrupt országban csak azt gondolhatja, hogy a másik feketézik...
2018. febr. 19. 10:06
 24/46 anonim ***** válasza:
50%

Az rendben van, hogy a Fidesz fog nyerni, mert tényleg így lesz.

A kérdés az, hogy az ország vajon meddig fogja bírni a Horthy-rendszer visszaépítését a 21. században.

2018. febr. 19. 10:20
 25/46 A kérdező kommentje:

ma 10:20

Az ország birja és szereti a kormányzást,mert ha nem igy lenne akkor tennének ellene..

2018. febr. 19. 10:26
 26/46 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező: keveset tudsz, és azt is rosszul!

"KORRUPCIÓ MINDIG IS VOLT MINDIG IS LESZ NEM CSAK MAGYARORSZÁGON HANEM SZERTE A VILÁGON"

Iszonyúan tévedsz! Vannak országok, ahol NINCS KORRUPCIÓ!!!

Szingapúrban, Japánban, Svájcban, Norvégiában stb. stb. NINCS KORRUPCIÓ!

Gondolkozz el azon, hogy miért a "gazdag" országokban nincs korrupció, és miért van az, hogy minél "szegényebb" egy ország, annál nagyobb a korrupció?

Ok - okozati összefüggés? Kezded érteni?....

2018. febr. 19. 10:30
 27/46 anonim ***** válasza:
87%

Időpont ma 10:30

Mert ezzel mentegeti magát. Hogy miért ne lenne korrupt, ha máshol is azok... tipikus fideszes.

2018. febr. 19. 10:31
 28/46 anonim ***** válasza:
50%

Nem az volt a kérdésem, hogy a Mari néniknek és a Pitta bátiknak mennyire tetszik, hogy Orbán viszi vissza az országot a múltba, ahol elemükben érezhetik magukat, hanem hogy ez vajon mennyire kivitelezhető 2018-ban, Európa közepén.

Csak mert szerintem nem nagyon. Arról ne is beszéljünk, hogy úgy kb. a 40 év alatti korosztálynak abszolút nem jön be.

2018. febr. 19. 10:32
 29/46 A kérdező kommentje:

ma 10:30

Ezzel egyetértek és igazat adok hogy a szegényebb országokban mindig van korrukció.

2018. febr. 19. 10:36
 30/46 A kérdező kommentje:

"korrupció"

bocsánat

2018. febr. 19. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!