Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz Magyarországon...

Mikor lesz Magyarországon legális a fű?

Figyelt kérdés

2018. febr. 15. 20:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%

"Remélem, soha. Amúgy is szorul vissza a használata (a szintetikus szerek miatt is). Semmi szükség több hülyére, meg drogbalesetre."

Drogos balesetek az alkohol miatt vannak. Ha tudnád, hogy miről beszélsz nem írnál ilyen butaságokat.

2018. febr. 15. 20:57
 12/28 anonim ***** válasza:

Egyhamar ne számíts rá!

Mondjuk én nem is bánom, hogy így van.

2018. febr. 15. 21:00
 13/28 árokpart ***** válasza:
Szerintem hamarosan mondom ezt úgy, hogy soha nem is füveztem , korom miatt már nem is fogok és fehérbort is már csak néha iszok. Amit az egyik válaszoló írt szerintem is a gyakorlat az, hogy ha nem fiatalkorúakkal kapcsolatos, illetve nem pl. 21-22 éves használókkal kapcsolatos az ügy a legtöbbször már nem is foglalkoznak olyan nagy erővel vele. A határok nyitottak, igazából gátolni lehet a terjedését, de betiltani teljesen felesleges. Inkább bemutatófilmekkel, valódi drogbetegekkel való találkozás során szerzett látvánnyal kellene elijeszteni a fiatalokat vele.
2018. febr. 15. 22:50
 14/28 anonim ***** válasza:
2024. december 12.-én
2018. febr. 15. 23:12
 15/28 anonim ***** válasza:
27%

Előbb legyen már igény itthon a fűre. Max, ha 10 szál füves cigit eladnak az egész országban havonta.

Mindenki a kezdetektől fogva a szintetikus sz*rokat szívja, mást nem hajlandóak, mindenkinek csak a felturbózott füves cigik kellenek. Kezdetben csak technokol ragasztott adtak a fűhöz, de ma már minden bisz-basszal kicserélik a fűvet, legtöbb füves cigi életében nem látott még fűvet.

Herbált is állításokkal ellentétben nem a szegény réteg miatt elterjedt, olyanok szívják a legjobban, akik röhögve megtehetnék, hogy a legminőségibb fűvet veszik meg.

Itthon egyáltalán nincs igény a fűre, nézd már meg, az összes dealer, aki normális fűvet árult mind már becsődölt.

Akkor meg mi a bánatnak legalizálnánk?

2018. febr. 16. 08:38
 16/28 anonim ***** válasza:

nkább bemutatófilmekkel, valódi drogbetegekkel való találkozás során szerzett látvánnyal kellene elijeszteni a fiatalokat vele."

Átlag magyar alkoholistát találsz a kocsmában is.

2018. febr. 16. 11:50
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
# 15 butaságokat írsz
2018. febr. 16. 11:51
 18/28 anonim ***** válasza:
Miért is írnék butaságokat áruld már el. Olyan környéken nőttem fel, ahol elég gyakori volt a kábszik használata, fiatalok körében pedig már elfogadott, hogyha ,,vicces cigit" sodortak maguknak. Jobbna mondva azt amit ennek a nevén adtak. Osztálytársamat még a Vadkender termesztésébe is majdnem belevették, elég szép rálátásom van, hogy itthon mi a helyzet a fűnek nevezett vacakkal kapcsolatban. Biofű és herbál is nem hiába szorította ki az utcáról a sima fűvet. Nem, továbbra se a csórók és szegények miatt, ahogy előtte is írtam olyanok vásárolják ezeket, akik bármikor vehetnének normális minőségűt, mert tömve vannak pénzzel. A csórók szipuznak csak.
2018. febr. 16. 12:06
 19/28 anonim ***** válasza:
Te ugye nem drogoztál a pór néppel, akkor mégis honnan veszed, hogy rossz minőségű? Amiről te beszélsz a biofű, vagyis szintetikus cannabis. Ezen a néven már bármit eladnak, de ez csak pár éve van.
2018. febr. 16. 15:32
 20/28 anonim válasza:
18-as te azt sem tudodd hogy miről beszélsz bióra hol lenne nagyobb igény mint a normális fűre? Max a cigánytelepwn mert ott nincsen pénz normálisra
2018. febr. 28. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!