A baloldal szerint a jobbik miért lenne jobb, mint a fidesz?
Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy szavazzunk bárkire, csak ne a fideszre. Mivel még mindig a Jobbik a második legnagyobb párt, miért előnyösebb az MSZP-nek, vagy úgy a baloldalnak, ha fidesz helyett a jobbik van kormányon? Én fideszes vagyok, és nem értem ezt az egészet.2018. febr. 14. 20:22
1/16 anonim válasza:
Amikor azt mondják bárkire csak a fideszre ne az azt jelenti hogy nem tetszik a kormány viszont gőzük sincs kire lenne érdemes
2/16 anonim válasza:
Mindenkinek előnyösebb ha nem moszkovityáék lopják szét az országot bebetonozva magukat. Ezért.
3/16 anonim válasza:
A baloldal nem mondja ezt. Nem kötnek a jobbikkal választási szövetséget.
4/16 anonim válasza:
"Mindenkinek előnyösebb ha nem moszkovityáék lopják szét az országot bebetonozva magukat. Ezért."
Eddig mindenki amíg ellenzékben volt köpködte az oroszokat, ahogy kormányra kerültek ugyan úgy bratyiztak velük. Nem véletlenül nincsenek az ügynöklisták sem nyilvánosságra hozva
5/16 anonim válasza:
Azért mert a fideszt sosem fogja tudni leváltani senki,nem birnak velük.
6/16 anonim válasza:
Csak fel akarják haszánni a Jobbikot a Fidesz elzavarására, és aztán kicsinálnák a Jobbikot is. Látják, hogy a baloldal már esélytelen önmagában, így mindennel próbálkoznak.
7/16 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti hogy szavazzuk meg a jobbikot. A nyuggerek meg a cigók így is úgy is megszavazzák a fideszt, viszont nem mindegy hogy 2/3-uk lesz vagy az hogy esetlegesen kisebbségből kell majd kormányozniuk.
8/16 anonim válasza:
A baloldal nem mond ilyet. Még az MSZP is nagyduzzogva mondja, hogy szavazz a közös DK-s jelöltre, és fordítva.
9/16 anonim válasza:
Én Gyurcsányra szavazok,mert ő nem épitett annyi stadiont mint Orbán.
10/16 anonim válasza:
Gyurcsány nem is épített semmit se, csak rombolt. Ennyi erővel Hasfelmetsző Jacket is kinevezhetnéd egészségügyi miniszternek. A baloldal csak hazudik. Azért mondja ezt, mert tudja, hogy a Jobbik nem lesz kormányzó párt, meg ő sem. Így a szavazatod elvész, bár Fideszes vagy, de őket támogattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!