Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kifogják vizsgálni a Fidesz...

Kifogják vizsgálni a Fidesz korrupciós ügyeit, vagy elsimítják őket?

Figyelt kérdés

2018. febr. 14. 19:14
1 2 3 4
 31/35 Fidesz1987 ***** válasza:
22%
Amúgy ez Tiborc mióta Fideszes? Ennek az embernek semmi köze nem volt a Fideszhez, csak mióta a Ráhellel összejöttek azóta tálalják úgy.... Semmi köze nincs a Fideszhez tudomásom szerint.
2018. febr. 15. 20:58
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

31# Tiborc nem fideszes, csak Orbán veje. Ez tény. Üzletember volt mindig és egy egész jó kis vállalkozása volt már a fidesz kormány előtt is. Már akkor is több milliós profitot termelt.

Az érdekesség az ő esetében is ugyanaz, mint Mészáros esetében: volt egy normális, néhány milliós vállalkozása ( na jó, Tiborcnak jól ment a vállalkozása, de Mészáros 2008-ban csőd közelben volt ), nyert a fidesz és egy év alatt százmilliós vállalkozás lett belőle.

Míg 2009-ben kevesebb mint 9 milliót ért a vállalkozása, 2012-ben már 300-at. 2015-ben már közel 3 milliárdért adta el. Hiába volt már a fidesz előtt is vállalkozó, neki is a miniszterelnök após hozta meg az áttörést, azóta lett a néhány milliós vállalkozásából több darab több milliárdos vállalkozás.

2018. febr. 15. 22:34
 33/35 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem fideszes, akkor az MSZP-re szavaz vagy mi?
2018. febr. 15. 23:27
 34/35 Fidesz1987 ***** válasza:
41%

Mészáros Úr egy sikeres vállalkozó aki Fideszes polgármester is egyben. Ha jól tudom egy büntetést se kapott még ès még csak nem is nyomoztak után sem. Tehát nem igazán értem mi bajod vele, talán irigy vagy a sikereire (pénzére)?

Ha valahol büncselekmény történik azt ki kell vizsgálni, szerintem attól még nem lett Fideszes a Tiborc, hogy jó helyre házasodott. Nem lett fideszes se. Ha büncselekményt követett el, ki kell vizsgálni és börtönbe zárni.

Ezt pártoktól függetlenül is írom, tehát egyik párt tagját se jogosítja fel arra, hogy büncselekményeket kövessen el vagy a köz vagyonát ellopja. Egyik vállalkozó se követhet el büncselekményeket Magyarországon, aki ilyent tesz büntetést érdemel.

Ez az én magánvéleményem, le lehet pontozni, ez legyen a legnagyobb öröm az életetekben.

2018. febr. 17. 09:05
 35/35 anonim ***** válasza:
54%
#34 te ugye troll vagy? :D Vagy igazi "elvtárs"? :O
2018. febr. 17. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!