Szerintetek is jól sikeredett a stop-Soros törvénycsomag szigorítása?
Szerintem jó lett.
Ezzel ellehet majd érni,hogy a civilszervezetek ne foglalkozzanak olyan dolgokkal (migráció), ami egyedül csak az államra tartozik.
Bárki bármit mond, van valós társadalmi igény a migrációt támogató szervezetek elleni fellépésre.
Ez a kormány meg erre lett felhatalmazva.
Nagyon remélem, hogy MINDEGYIK ellenzéki párt egységesen elhatárolódik ettől az elmebajtól!
Nem normális az az országvezetés, amelyik - miközben szétlopják az EU-s pénzeket - ilyen hülyeségekkel foglakozik! Idióták!
Szerintem dupla csavar van benne.
A 2/3-os részek miatt várható, hogy a törvényt a parlament nem fogja megszavazni. Szerintem ezt is akarják, ezért tették 2/3-ossá. Az, hogy az ellenzék nem áll a törvény mellé jó indokot szolgáltat a Fidesz számára, hogy az ellenzék bevándorláspárti megítélését erősítse. Így ezt a Soros ellen meghirdetett védelmet feladják a választási kampány tematizálása érdekében.
Istenem, mi lenne ezzel a sok elmeháborodottal, ha véletlenül Soros meghalna?!
Téma nélkül maradnának, és kénytelenek lennének már végre az egészségüggyel foglalkozni...
14.
És mi is fog változni, ha meghal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!