Kinek hiszel? A Fidesznek, hogy államcsőd fenyeget, vagy az MSZP-nek, hogy a FIDESZ felelőtlenül nyilatkozik?
A Fidesznek nem hiszek, mert ha tényleg ilyen bajban lenne az ország, nem azzal kezdenék a kormányzást hogy a béka segge alá húzzák a forintot. Ez csak elterelés.
Az MSZP-nek sem hiszek, egyrészt az elmúlt 8 év alatt teljesen hitelüket vesztették, másrészt ők most az ellenzék, egyéértelmű hogy minden kormánylépést bírálni fognak.
Várjuk meg, hogy holnap milyen gazdasági lépéseket jelentbe a Viktor. Fidesz szavazó vagyok, de szerintem fölösleges álandóan nyilatkozgatni. Pl a kósa nyilatkozatnak mi értelme volt? Én vállakozó vagyok és általában az erős válalkozás képét vetítem az ügyfelek elé. Én még a válságba se panaszkodtam és megerősödve jöttünk ki belőle. Tehát vagy jót vagy semmit.
A kérdésre válaszolva. Itt nem lesz államcsőd, mert ez egy erős ország, akárki akármit mond. A görög helyzet teljesen más, hosszabb lenne kifejteni, hogy mi a különbség.
Én az angol elemzőknek, az IMF számviteli bizottságának, és a New York Times-nak...
Szóval az a helyzet, hogy még egyet bele akartak rúgni a döglött oroszlánba, csak kissé hmm hogy is mondjam, ráfaragtak.
Na persze, az ilyen ráfaragások következményeit meg nekünk kell megfizetnünk.
Pedro
Ha így nézzük, az MSZP-nek, de csak azért, mert minden külföldi fél is ezt mondja (ők pedig párttatlanok).
Azért vicces, hogy ilyen ostoba véleményeket is lelehet írni.
Hogy lenne már a külföldi pártatlan. A saját érdekeiket nézik. Rajtunk élősködnek. Imádnák, ha még hiteleket tudnának ránk sózni.
Szóval máskor gondolkozz paraszt mielőtt írogatsz.
:'DDDDDDDD
Ez az utolsó mondat ütött :DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!