Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek hiszel? A Fidesznek,...

Kinek hiszel? A Fidesznek, hogy államcsőd fenyeget, vagy az MSZP-nek, hogy a FIDESZ felelőtlenül nyilatkozik?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 18:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
A szememnek és fülemnek, és a Fidesz nem így mondta, amit mondott. Egyébként szó mi szó, a vacakról, amit az MSZP itt hagyott nem lehet azt mondani, hogy fantasztikus.
2010. jún. 7. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
18%
Ja, szóval a válasz 1. a Fidesznek.
2010. jún. 7. 18:08
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

A Fidesznek nem hiszek, mert ha tényleg ilyen bajban lenne az ország, nem azzal kezdenék a kormányzást hogy a béka segge alá húzzák a forintot. Ez csak elterelés.

Az MSZP-nek sem hiszek, egyrészt az elmúlt 8 év alatt teljesen hitelüket vesztették, másrészt ők most az ellenzék, egyéértelmű hogy minden kormánylépést bírálni fognak.

2010. jún. 7. 18:12
 4/17 anonim ***** válasza:
55%

Várjuk meg, hogy holnap milyen gazdasági lépéseket jelentbe a Viktor. Fidesz szavazó vagyok, de szerintem fölösleges álandóan nyilatkozgatni. Pl a kósa nyilatkozatnak mi értelme volt? Én vállakozó vagyok és általában az erős válalkozás képét vetítem az ügyfelek elé. Én még a válságba se panaszkodtam és megerősödve jöttünk ki belőle. Tehát vagy jót vagy semmit.

A kérdésre válaszolva. Itt nem lesz államcsőd, mert ez egy erős ország, akárki akármit mond. A görög helyzet teljesen más, hosszabb lenne kifejteni, hogy mi a különbség.

2010. jún. 7. 18:16
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Az MSZP-nek,mert most éppen igazat mondanak,és ugyanazt mon dják a külföldi elemzők is. Varga pedig naponta változtatja a véleményét! Néhány héttel ezelőtt azt állította,hogy a 3.8 %-os hiány nem tartható,most pedig azt,hogy igen.
2010. jún. 7. 18:16
 6/17 anonim ***** válasza:
42%

Én az angol elemzőknek, az IMF számviteli bizottságának, és a New York Times-nak...

Szóval az a helyzet, hogy még egyet bele akartak rúgni a döglött oroszlánba, csak kissé hmm hogy is mondjam, ráfaragtak.

Na persze, az ilyen ráfaragások következményeit meg nekünk kell megfizetnünk.

Pedro

2010. jún. 7. 18:22
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
Ha így nézzük, az MSZP-nek, de csak azért, mert minden külföldi fél is ezt mondja (ők pedig párttatlanok).
2010. jún. 7. 18:22
 8/17 anonim ***** válasza:
16%

Ha így nézzük, az MSZP-nek, de csak azért, mert minden külföldi fél is ezt mondja (ők pedig párttatlanok).

Azért vicces, hogy ilyen ostoba véleményeket is lelehet írni.

Hogy lenne már a külföldi pártatlan. A saját érdekeiket nézik. Rajtunk élősködnek. Imádnák, ha még hiteleket tudnának ránk sózni.

Szóval máskor gondolkozz paraszt mielőtt írogatsz.

2010. jún. 7. 18:28
 9/17 anonim ***** válasza:
39%

:'DDDDDDDD

Ez az utolsó mondat ütött :DDDDDDDDD

2010. jún. 7. 18:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Obamának -> Bajnai ...
2010. jún. 7. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!