Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bántanak ezért mindig a...

Miért bántanak ezért mindig a jobboldali nők?

Figyelt kérdés

Elég nőies a stílusom, szeretem nagyon a magassarkút, a rózsaszínes, mályvás színeket. Jobboldali körökben vagyok mostanság, ahol a fiúk, férfiak minden további nélkül befogadtak, elfogadnak, de a lányok, nők olyan furák ott velem... Tényleg sokkal nőiesebb a stílusom, mint Nekik, de szerintem ebből még nem következik, hogy ostobább, használhatatlanabb is vagyok. Mivel nyerhetném el a bizalmukat, miért csinálják ezt?

Lány, 19 éves

2010. jún. 7. 15:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
mert biztos kibirhatalan liba vagy
2010. jún. 7. 15:49
 12/22 A kérdező kommentje:
Akkor a férfiak miért fogadtak el minden további nélkül? Ha jól tudom, a férfiak sem szeretik a nyávogó "libákat". Pedig nem azért, mert "meg akarnak fektetni", mivel többségük családos ember.
2010. jún. 7. 15:52
 13/22 anonim ***** válasza:
Azért akar megfektetni, mert családos. Ki akar kapcsolódni. Az egér se egy lyukba jár....
2010. jún. 7. 15:55
 14/22 A kérdező kommentje:
Pedig engem egyikük sem fog. :)
2010. jún. 7. 15:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Visszatérve, nem lehet, hogy túl kirívóan öltözködsz?
2010. jún. 7. 15:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Mit jelent a túl kirívó?
2010. jún. 7. 16:03
 17/22 A kérdező kommentje:
Mármint mi számít szerinted annak?
2010. jún. 7. 16:04
 18/22 anonim válasza:
ez provokáció, ennyire nem lehetsz egyszerű:))
2010. jún. 7. 16:38
 19/22 anonim ***** válasza:

"Üdvözöllek a jobboldalon, ahol a tolerancia másodlagos, csak a fenti direktívák számítanak."

jól van hisztizzél ám tudod hol

2010. jún. 7. 16:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is jobboldali nő vagyok, gond nélkül befogad mindenki, itt pattognak nekem csak a vérszocik, de az ő társaságukra nem vágyom :) A jobboldaliaknak nincs kifogása ellenem, a nőiesség ellen sincs. Tudod él az a berögződés, hogy aki "cukin" öltözködik (értem ezt a rózsaszín dolgokra) az egyértelműen buta is. Ezt nem a férfiak, hanem inkább a nők gondolják. Bár én nem hordom ilyen ruhákat, én inkább ezeket a kosztümféle elegáns ruhákat szeretem, soha nem ítélnék meg valakit egy színválasztás alapján, tehát valószínűleg ez a gond, ne félj idővel majd rájönnek, hogy nem vagy buta. A legjobb barátnőm is hozzád hasonló, de ő velem egykorú, 21 éves, állandóan rózsaszínben, topban, szoknyában, csizmában, magassarkúban és egy nagyon okos egyetemista lány :) Szóval a látszat nem mindig fedi a valóságot (illetve legtöbbször fedi, de ebben az esetben nem igaz maga az állítás, hogy az ilyen lányok buták). Változni fog, ne aggódj :)
2010. jún. 7. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!