Ez lenne Orbán diktatúra kiépítésének a története?
21:
Ne gondold, hogy nem éltem a rendszerváltás előtti időkben. Ne gondold, hogy nagyapám műhelyét nem államosították és ne gondold hogy nem tudok semmit arról a korról. Csak annyit mondtam - és tartom - hogy a kommunikáció stílusa rendkívül hasonló. Ja és amiben még biztos vagyok - hiszen egyszer véletlenül keveredtem egy társaságba olyannal pl. aki anno Gyurcsány személyes tanácsadói köreiben volt bennfentes - hogy létezik egy asztal, ahol a fideszes és "szoci" politikusok ugyanazon az oldalon ülnek. Eléggé meg vagy vezetve, ha azt gondolod, hogy az MSZP és holdudvara az egyedüli örököse a múltrendszernek. Orbánék csupán csináltak egy trendváltást, mert ügyesek voltak és tudták hogy jól fizet. Akkor liberáldemokratában nyomták, utána jobbra el. Mindig azt amire "igény" van. Közben pedig ezer szállal függenek a '90 előtti időkhöz. A nagy orosz-magyar barátság felújítása is ehhez fűződik.
Bírom, amikor ilyen fellengzősen (még ha nem is szándékosan, de sikerült) hajtják egyesek azt hogy "te nem tudod mi volt anno..." miközben pont amiatt vezetik őket az orruknál fogva a mostaniak, mert bennük kialakult egy MSZMP-fóbia. Eközben nem látják a fától az erdőt, hogy ami most megy, az - ugyan korszerűsített verzióban - de ugyanaz akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!