Hát nem csodálatos, hogy két hónap, és már itt a szavazás?
Figyelt kérdés
Engem mindig úgy elönt az adrenalin :) Olyan izgalmas.2018. febr. 9. 16:08
1/15 anonim válasza:
Engem is jelenleg nagyon remélem, hogy a Fidesz nyer majd. Hajrá Fidesz! Hajrá Orbán Viktor miniszterelnök úr!
3/15 Shai-Hulud válasza:
4/15 anonim válasza:
Hát igen nagyon izgalmas. Vagy a jelenlegi kormány nyer és befejezi a diktatúraépítést, vagy egy félkegyelműekből álló ellenzék. Fényes a jövő.
5/15 anonim válasza:
"Orbán agyvérzést fog kapni!!!"
Hát ez az...
Erre játszik az ellenzék !
Már annyi kávét kért, hogy a szíve nem fogja bírni !!!
Ezennel felszólítom az ellenzéket, hogy szedje már végre össze magát, legalább a parlamenti küszöböt ugorja meg egy-két párt, pusztán a miniszterelnök egészségének érdekében !!!!
6/15 anonim válasza:
Orbán Grazba nem kávézni jár... csaxólok...
7/15 anonim válasza:
Van valami konkrét infód (tanúval, fényképel, időponttal, bármivel), hogy mikor s miért ment Grazba mondjuk az elmúlt 8 évben? Ha már "jár"? És ha valaki nem volt valhol mondjuk min. 8 éve, akkor oda "jár"?
8/15 anonim válasza:
Amúgy tényleg jó, véget ér a kampány, meg a sárdobálás, és lehet az országépítésre koncentrálni.
9/15 anonim válasza:
"Orbán Grazba nem kávézni jár... csaxólok..."
Honnét tudod? Esetleg egy a diliorvosotok? :D
10/15 anonim válasza:
99%, hogy nyer a Fidesz és én ennek nagyon örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!