Magyarországon mikor lesz divat a nyugatias gondolkodás, es az USA, és Németországgal váló szorosabb barátság? Mikor növi ki az országunk a Kádárizmust?
"Olyan ahol ha lánynak szólítom a lányt és kirúgnak a munkahelyemről mert ő fiúnak érzi magát? Hát köszönöm nem kérek az ilyenből"
Én már annak is örülnék,ha az ilyen demagóg,populista,agymosók eltűnnének.
"Elég sokára. Mint az 5. és 8. válaszolókból látszik, még azt sem tudják sokan, hogy mi a különbség."
Sajnos Magyarországon még mindig vannak,akik hadban állnak a jóléti társadalmakkal.
Nehogy legyen már nálunk jólét,mert még véletlenül elfogadják,hogy létezik a világon Conchita Wurst is.
Sőt nem lehet sárral megdobálni.
A lényeg,hogy lehessen gyűlölködni,meg "majd na én megmondom",az sem baj,ha nyomorban élünk...
Elég gáz,tényleg..
12.
Így van, így kéne nálunk is. Kéne egy szép arcú, dögös, szexi, szakállas csajszi, egy magyar Wurst kisasszony, legyen mondjuk Kolbász Katinka a neve, és mindjárt nyugati színvonalon élnénk. Kellenek az ideálok!
De hiába - nekünk nem kell a jólét.
Hát igazad van,nekünk inkább egy szotyolázó,pocakos,jó munkásember kinézetű miniszterelnök kell..
Az a tuti.
Aki szerint a melegjogok nyomatása a fejlettség jele, annak üzenem, hogy jelenleg Izraelben a szélsőjobbosok is ezt csinálják, arra verik a mellüket, hogy Tel Avivban van Pride felvonulás, ezért ők civilizáltak, nyugatiasak, tehát joguk van apartheid alatt tartani a "barbár arab palesztinokat".
Mondom ezt biszexuálisként...
"Hát igazad van,nekünk inkább egy szotyolázó,pocakos,jó munkásember kinézetű miniszterelnök kell.." Láttad már a fejlettnémetek Martin Schulzát? Vagy Verhofstadtot, Junckert? Az alkoholista félőrült mintaképei.
Nem tudom hova kéne barátkozni ezekkel. A németek 2 világháborúba rángattak bele, az amerikaiak 2 világháborúban csesztek ki velünk + Trianon + 56-os cserbenhagyás.
Merkelnek meg nincs gyereke sem.
És?Egy miniszterelnöknek nem családanyának kell lennie.
Ha nincs gyereke,annál jobb,mert egy egy fontos pozíció.
Miért kell az embereknek az államfőben saját magukat látni?
Az államfő legyen egy karrierista,törtető típus.
Ne pedig egy hétvégi,populista családapa,aki pálinkát iszik,meg szotyolázik.
Nálunk egyszerűen csak a populista vezetők szimpatikusak,akik kiállnak,hazudoznak egy sort.
Úgy állítják be önmagukat,mint a "nép egy tagja","én is olyan vagyok,mint ti".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!