Támogatnátok benne, hogy Magyarország miniszterelnöke legyek?
"Nem szavaznék rád, mert nem végeztél el olyan egyetemet, ami szükséges lenne a politikussá váláshoz."
Semmilyen végzettség nem szükséges ahhoz hogy politikus légy
Érettségivel mehetsz Németországba, lehetsz kancellár. Shulcznál mindenesetre jobb vagy. Eu Biz elnök is lehetsz, ott nem nézik a végzettséget. Sorossal viszont puszi viszonyban kéne lenned. Ez megvan?
Itthon érettségivel inkább ne próbálkozz!
Nem.
Ne is haragudj, de ahogy láttam itt az aktivitásodat, szerintem nem érdemelnél meg még egy fél esélyt sem. Akár nő vagy, akár nem.
Az számomra teljesen közömbös ilyen szempontól, hogy nő vagy-e vagy sem, hisz Pakisztnnal is volt női elnöke és mégis teljesen jól irányította az országot (szerintem).
Úgyhogy valahogyan meg kellene győzzél minket, hogy miért pont téged támogassunk, pusztán az, hogy még nem volt női miniszterelnök az szerintem nem érv.
Ennyi a programod? :)) Hogy szavazzunk rád, mert nő vagy. Engem nőként nem győztél meg...
De valószínűleg ez csak troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!