Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz jogosan nevezhető a...

A Fidesz jogosan nevezhető a legsikertelenebb kormánynak?

Figyelt kérdés

Most, hogy Románia is tagadhatatlanul leelőzött minket:

[link]

A románoknál rosszabbul élni, erre még egy kormány sem csinált példát a válság idején sem.

2018. febr. 3. 18:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

anyódat te provokátor, már azzal se fáradsz h különböző cikkeket tegyél az egyforma kérdéseidbe?

momentumban sz.opol?

2018. febr. 3. 22:48
 22/24 anonim ***** válasza:
30%

Igen, a kommunista időkben meg pláne. A kommunista időkben még maga Jugoszlávia is messze leelőzte Magyarországot. Kelet-Németország után Jugoszlávia volt a második legfejlettebb ország a Keleti blokkból. És ennek a Jugoszláviának volt legfejlettebb része Szlovénia.

Mellesleg én is Jugoszláviában születtem és ott is nőttem fel.

Nem libsi propagandát kellene olvasni, hanem történelmet.

2018. febr. 3. 22:57
 23/24 anonim ***** válasza:
89%
[link] szép kilátások a Fidesztől, de hát mazochista nép a magyar...
2018. febr. 4. 14:22
 24/24 anonim ***** válasza:

A számok nem hazudnak, ha összességében nézzük még a gyurcsány kormánynál is sikertelenebb pedig azok a válságot is telibe kapták:

[link]

Ez a kormány csak egy valamiben jobb minden elődjénél, a hazudozásban sokkal sikeresebb így a kudarcait minden esetben sikerként tünteti fel.

2018. febr. 4. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!