Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék mit szól ahhoz,...

Az ellenzék mit szól ahhoz, hogy rövid időn belül MÁSODSZOR végzik ki Orbánt?

Figyelt kérdés

Először Konrád György jósolt neki főbelövést, most Simon József MSZP-s már vizualizálta is...

[link]

Az "antiszemita" Soros plakát fényében várom a válaszokat az ilyesmire érzékeny balliberális válaszolóktól...

2018. febr. 2. 16:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a Jobboldaliak hasonló gyűlölködésére felvetett témát miért hallgatod el?! Az nem létezik?

Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy azt mondd, hogy elismered, hogy voltak, és állást foglalsz, hogy azt helyesled-e vagy sem!

Pokorni azt elismerte már, pl. hogy a menekültkérdésnél az oktatásügy sokkal fontosabb. Mégis egy óriásplakátot sem láttam arról, hogy romokban az oktatásügy, vagy az egészségügy. Nincs hiteles tájékoztatás ezek állapotáról, csak annyi, hogy tényeket tagadnak le, bagatellizálnak, dolgozóknak tiltják meg, hogy nyilatkozzanak.

A Soros és a többi gyűlölet-plakátnak meg semmi értelme azon túl, hogy KÖZPÉNZEN a Fideszt népszerűsíti. Ahogy írtam, ezt a pénzt lehetne problémakezelésre is fordítani. A gyűlöletplakátok még egy embert se mentettek meg, de ha az egészségügyre fordították volna ezeket a pénzeket, nos egészen biztos, hogy néhány embert megmentettek volna.

Ha már ennyire akartál Soros plakátokról beszélni.

2018. febr. 6. 09:18
 22/28 A kérdező kommentje:

#20 "ne várd el, hogy bárki egy csepp könnyet is ejtsen egy diktátor miatt!"

Nem várom, csak világossá akartam tenni, hogy VAN az országban egy réteg, aki aggresszióval, főbelövéssel próbálja megoldani politikai problémáit.

A Konrád féle szellemi világítótornyok megadják az irányt, a Simon féle suttyók követik, és az internetes slepp helyeselve követi őket.

Ebben a légkörben, pedig ugye nem lesz meglepő, ha a kormány megfelelő önvédelmi intézkedéseket tesz.

Végülis a halálos fenyegetés megtörtént, nem lett elitélve, követői és helyeslői is vannak.

2018. febr. 6. 09:33
 23/28 anonim ***** válasza:

"VAN az országban egy réteg, aki aggresszióval, főbelövéssel próbálja megoldani politikai problémáit. "

Pörögsz ezen az ügyön.... mint az TÉNY, az illető már nem tagja az MSZP-nek. Ennyi.

Láttál te már állami ünnepségen fideszes vérnyugdíjast? :) A legdurvább gyilkológépeknek vannak kiképezve. Én nem mernék közéjük menni olyankor amikor a vezért hallgatják.

2018. febr. 6. 11:32
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Fidesz kezdte ezt az agresszív stílust, csak ott nem mondott le emiatt senki.

Az egész kampányuk a gyűlöletre épül.

Ezt kajálják be a primitív proletárok

2018. febr. 6. 13:39
 25/28 A kérdező kommentje:

#23 "Pörögsz ezen az ügyön.... mint az TÉNY, az illető már nem tagja az MSZP-nek. Ennyi. "

És Konrád György ? Ő is meghasonlott? vagy egy ilyen kaliberű filozófusnál már belefér a miniszterelnököt főbelövetéssel fenygetni?

2018. febr. 6. 14:06
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező...... engedd el. Számodra is nyilvánvalónak kellene lennie - ha nem lennél totál elfogult - , hogy a kormány és az ellenzék egyaránt átlép a kampányaik során erkölcsi határokat. Ezt okozta az hogy sok-sok évvel ezelőtt a rendszerváltás mámorából elkezdett a politikai "elitünk" embereket megosztani. Én ezt a folyamatot Orbánék kokárdázásától datálom. Ott volt az, amikor feketén-fehéren Ki lett nyilvánítva - a rendszerváltás óta először - hogy aki nincs velünk, az ellenünk.

Úgyhogy rugózhatsz egy-egy durva, esetleg sértő, vagy erkölcsbe ütköző megnyilvánulason, a helyzet az hogy a Fidesz és maga Orbán volt az, aki a rendszerváltástól elindult szekér rúdját visszafordította, ezegyszer a maga javára. Most megint ott vagyunk, hogy aki nem kormánypárti, az nyugatimádó, haza ellensége ( épp Kádár egy korábbi beszédét hallgattam meg, ő is ilyeneket mondott.....).

Hiába savazol gyakorlatilag akárkit az ellenzékben, a magyar parlamentben jelenleg egyedül a kormánykoalíció tagjai azok, akik szégyenérzet nélkül bármit megtesznek méghizzá cinikus stílusban, pökhendi és arrogáns módon. Ennek bizony ha vége lesz, az nagyot fog szólni. És elmondom, nem lepődnék meg ha golyó is repülne. Korabban már leírtam, miért gondolom ezt. Nem lesz min csodálkoznod, ha így adodna. Addig is, szállj ki a narancsködből.

2018. febr. 6. 14:54
 27/28 A kérdező kommentje:

#26 " durva, esetleg sértő, vagy erkölcsbe ütköző megnyilvánulason,"

Konrád esetében ez már polgárháborúra való uszítás.

2018. febr. 7. 14:08
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha a jobboldal csinálja, akkor rendben van, nekik még le se kell mondani, sőt, simán lehet elfogult házelnök később, ha a baloldalon csinálja valaki, akkor bizony még az sem elég, ha kilép az illető a pártból.

Végül is egy gyűlölködő fideszesnél ez a hozzáállás természetes, én nem is számítottam másra. És mint látod én megírtam, hogy hülye volt, és vállalja nagyon helyesen a következményét. Bárcsak a Fideszben is ilyen felelős politikusok lennének. Sokkal kevesebb lenne a lopás.

2018. febr. 9. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!