Mit szóltok, hogy kibukott a fideszes "CAP-ügynökök" tevékenysége?
Legfontosabb oldalakon ott "dolgoznak" fb, twitter és itt a gyakori kérdéseken is akár, egy "CAP-ügynök" több 10-20 felhasználóval rendelkezik és lájkoltatják és támogató hozzászólásokkal támogatják egymás hozzászólását, kamu híreket infókat terjesztenek, hogy minél több ember láthassa, vagy is ezt írják.
"Fidesz és a kormány érdekeit gyanúsan sok Facebook-kommentelő védi gyanúsan hasonló módon és vehemenciával"
Arról a 10-20 emberről, azt gondolnánk, hogy tényleg 10-20 ember véleménye, közben kiderült, hogy 1 vagy 2 "CAP-ügynök" felhasználói.
Hagyjuk ezt a külön CAP-ügynök dolgot. Alapból, aki Fideszes vezetés alatt dolgozik kötelező facebookon a Fideszes cikkeket lájkolni, megosztani. Putnokon, a Nyaktilós Tamás Barnabás városában is sok takarítónőnek pusztán azért kellett facebookra regisztrálni, hogy meg tudják osztani a dolgokat, máskülönben ki rúgják (ott konkrétan szúrópróba szerűen ellenőrizték megosztották-e a dolgokat, stb).
Meg elég sokan vannak akik tényleg képesek olyan vehemenciával védeni párttól függetlenül a pártja dolgait.
Azt én is nagyon szeretem. Mert nyilván sokkal könnyebb leoroszozni/putyinistázni/amcsizni a másikat mint magukra az érveire reflektálni.
Újabb szánalmas libsi terelés. Attól még, hogy nem veszem be azoknak a propagandáját, akik 99-ben minket bombáztak még nem leszek egyből fideszes, és köszönöm nem kérek a fideszes propagandából sem (mely a közhiedelemmel ellentétben nem egyenlő az orosszal, a fidesz sokkal jobban kiszolgálja Magyarországot a nyugatnak, mint az oroszoknak)
Engem nagyon zavar amikor a bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje.
6-nál a pont.
Egyébként csak az itteni libsi kommntelők:
64/68/58/53
Nonstop itt vannak és magyaráznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!