Most, hogy ennyi disznóság kiderül a Fideszről, ki nyeri a választást?
8as, komolyan 888at vagy képes belinkelni?
Megláttam és futottam is tovább köv válaszra
A kérdésre válaszolva, még mindig van orbánnak másfél millió birkája akiknek csak annyi számít hogy migráncs meg soros (az ilyen erzsike néni félék akik remegve hívják a rendőrséget hogy migráncs ha meglát valakit aki nem magyarul beszél), ezek akkor is orbánra szavaznának ha az a parlamenti közvetítés közben élve enne meg egy csecsemőt, teljesen mindegy nekik mi történik, olyanok mint a vallási fanatikusok
Az ellenzéki oldalon pedig valóban nincsen egy ember sem aki mögé fel lehetne sorakozni, max Botkában láttam fantáziát személy szerint azt is sikerült kigolyózni gyorsan
Ettől függetlenül a csuti despotánál akármelyik párt elnök jelöltje jobb lenne az országnak
" Na, nézzük a legfrisebb disznóságot:
Gyurcsány több mint 150 millió forintot tartott az év elején az osztrák Schoellerbank AG bécsi fiókjánál vezetett számláján.
Ezt a politikus nem tüntette fel a vagyonnyilatkozatában, tehát az összeget eltitkolta.
Gyurcsány erre azt mondta, hogy feltüntette, csak nem részletezte, hogy pontosan mibe van fektetve, mert ez nem is szükséges. A végösszeg meg stimmel állítása szerint, és vagyonosodási vizsgálatot kért maga ellen.
Szerintem a Fidesz lejárató fegyvere itt csütörtököt mondott. Vajon Orbán és a többi fideszes is kész lenne maga ellen vagyonosodási eljárást indítani?! Nem ártana, ha minden politikus ezt megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!