2/10 anonim válasza:
Attól függ.
Az MKKP ellen szól, hogy nem lesz meg az 5%-uk, illetve szarkazmusból nem lehet országot építeni.
Az LMP ellen meg az szól, hogy lassan ők is arra az útra léptek, hogy a nevük csak egy betűszó de egyáltalán nem takar semmit se az értékrendjükből (ugyanolyan a politikájuk, mint a többi pártnak semmivel se másabb).
3/10 A kérdező kommentje:
Sztm az ellenzék azon dolgozik h az MKKP bejusson és sztm be is fog
2018. jan. 31. 23:26
4/10 anonim válasza:
Schiffer LMP-je még tetszett legalább képviselt egy elvet annak ellenére hogy sokmindenben nem értettem egyett vele tiszteltem a pártot mert normális ügyekkel foglalkozott és nem a cica egér harcal amit a többi csinált.
Ez az új LMP viszont arra az ösvényre lépett hogy inkább a bizonyíték arra hogy nem lehet más a politika
5/10 anonim válasza:
A Kétfarkú Kutyapárt ma Magyarországon a leghitelesebb párt!!!
6/10 anonim válasza:
Listán az MKKP, egyéni jelölt pedig a legesélyesebb ellenzéki.
7/10 anonim válasza:
Az algoritmus kiváló. Egyébként. ÉS (nem vagy)
8/10 anonim válasza:
Ha az LMP nyerne, elhagyom az országot.
9/10 anonim válasza:
Ha a Fidesz és csicskái nyernek, elhagyjuk az országot!
10/10 anonim válasza:
Egyértelműen a kétfarkú kutyapártra szavaztam :D. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!