Miért mondják, hogy Orbán lop, mikor még 1 millió forint megtakarítása sincs?
Ha annyira korrupt lenne, több megtakarítása lenne, nem? És a tartozását is törlesztette volna. Ez világosabb a Napnál is.
"még 1 millió forint megtakarítása sincs"
Szeeegéény ... alapícsunk alapítváőnyot és indítsunk gyűjtésset a mekkseggítésére'
+++
zoligyerek,
Semmi sem lehetetlen. Ma már bizonyos esetekben ( pl bűncselekmény gyaúja ) Svájc is eltekint a banktitoktól.
Igaz, annyira nem lehet hülye, hogy ezt ne tudná, valszeg valhol Karibban, vagy pl Vanuatun, vagy hasonló helyeken.
Azért, ha valamit nagyon keresnek és meg AKAJÁK találni, azt megtalálják.
Orbán Viktor havi bruttó fizetése 1,5 millió forint, emellé jár negyed millió forint tiszteletdíj és évi 200 ezer forintos cafateria ( +egyéb juttatások, de most csak a pénz a lényeg ).
Na most ez durván nettó 1,2 millió forint ( kerekítve, tehát néhány tízezer, éves szinten akár százezer forintos eltérés is lehet ). Ez évente 14,4 millió forint, ennyit kap kézhez.
Ehhez képest tavalyhoz képest törlesztett 3 millió forint adósságot és ennyi. Nem növekedett a megtakarítása, nyomtalanul feléltek 11 millió forintot egy év alatt, úgy hogy a feleségének jól menő vállalkozása van, ráadásul az összes utazását az állam állja, kap lakhatási támogatás és hasonlókat.
Ez nekem sokkal gyanúsabb, mintha több tízmilliós tartozása lenne, tekintve hogy 8 éve keres ennyit.
Forrás: [link]
Tehát nekem jelen pillanatban több megtakarításom van jó fél millióval, mint neki.
Mégse én vagyok a miniszterelnök, a fizetésem a közelében sincs, nincsenek olyan juttatásaim sem és nem vagyok érdekelt még rokoni szálakkal kiszervezve cégekben.
Mindjárt megsajnálom és már értem, miért koldult levélben...
Áder, az igen, róla hihetőbb, hogy van 65 milliója.
Kik is mondják? Akik mondják, azok maguk lopnak, vagy lopnának az ő helyében. Vagy loptak is, de most nem tudnak, vagy nem annyit, mint szeretnének. Lehet,hogy el sem tudják képzelni, hogy valaki ne lopna.
Tipikus ballib dolog, azzal rágalmazni másokat, amit amit ők maguk csinálnak.
Ha tényleg lopna, ekkora figyelő tömeggel-médiával biztos, hogy rég leleplezték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!