Mi a véleményetek Gulyás Mártonról?
Figyelt kérdés
Szerintem egy rendkívül intelligens és tehetséges fiatalember és mindig fontos ügyekért áll ki.2018. jan. 30. 12:49
1/6 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus. Egyrészt amikor láttam nekik azt a youtube csatornájukat ahol a politikáról beszélnek, (slejm - a torkon ragadt politika) ott kezdett el irritálni. Bár nem láttam belőle sokat, de megvan neki ez a mutogatós, hadarós, én mondom meg a tutit stílusa. Plusz nem tetszett, amikor a választási törvény ellen tiltakozott, mert arról az a véleményem, hogy ameddig a második legnépszerűbb pártnak kb harmada annyi szavazója van mint a Fidesznek, addig nem a törvényt kéne szapulni. Persze lehet, hogy valaki meg pont ezekért szeretni.
2/6 anonim válasza:
Kimeri mondani a véleményét ez mondjuk rendben van de az hogy ezt néha rongálással csinálja az azért már kiveri a biztosítékot inteligens ember ilyet nem csinál.
Amúgy rá a Captain Obvious név illik a legjobban. Megmondja a nyilvánvalót viszont egyetlen olyan ötlettel sem ált elő amivel megoldani is lehetne az adott problémát, ami azért szerintem egy ovis szint
5/6 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy a dilettantizmust nem igazán tudom nem észrevenni, és az ebből kifolyó indulatait, egy tökös gyereknek tartom, tudja, hogy azért igencsak sokak herótot kap tőle, mégsem ül le a sarokba. Azonkívül képes beszélni, tárgyalni vitázni felnőtt módon ilyenekkel. Fontosak az ilyenek, a punnyadó társadalmakban értékelendő. Azonkívül lehet, hogy válaszai nincsenek a problémákra, (mégsem Isten) de képes meghatározni azokat és felhívni rá a figyelmet, ez fontos. Tetszik, hogy van célja, és hajlandó foglalkozni is vele. Olyan mint Juhász Péter.
6/6 anonim válasza:
Felemás. Van, hogy tetszik amit csinál, máskor meg "soknak" érzem a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!