Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted mennyien hagyhatták...

Szerinted mennyien hagyhatták ott a néppártosodás miatt a Jobbikot? És hány szavazót nyerhetett a lemorzsolódással párhuzamosan?

Figyelt kérdés

2018. jan. 30. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%

Igen, nő! 7-11%

[link]

[link]

[link]

[link]

A többit nem linkelem! Ez aztán a kormányváltó erő!

2018. jan. 30. 11:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok a nulla százalékos törpepárthoz!

[link]

2018. jan. 30. 11:22
 13/17 A kérdező kommentje:
444 a Jobbik lapja... Nekem onnan hiába linkelsz. Ez olyan, mintha közvélemény kutatásnál csak az Iránytű intézet kutatását linkelnéd. Annak sem hiszek. Ugyanúgy hazudnak, ahogy a fideszmédiumok.
2018. jan. 30. 11:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Eddig volt egy kisebb rajongótábor, de a párt támogatottsága csak stagnált. Ebben ennél több nincs. Van egy olyan tévképzet a fejekben, ha valami nem szélsőséges, akkor már nem is köthető az adott oldalhoz. De attól, hogy kevésbé radikális, még marad jobboldali. Majd választások után kiderül, hogy mennyire volt sikeres a lépés.

Bár Magyarországon amúgy sincs tisztán valamelyik oldalhoz köthető párt.

(megjegyzem nem vagyok Jobbikos)

2018. jan. 30. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindenképpen vesztett a felmérések szerint.

Jó, jó, tudom én, hogy azok vitathatóak, de mikor jól szerepelt a Jobbik, akkor örültünk a kedvező adatoknak, akkor mostani mélyrepülést se hagyjuk figyelmen kívül.

Vagy hagyjuk, és majd jön a pofára esés a választásokon.

2018. jan. 30. 13:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy megnézegettem, tényleg a maximum támogatottsága 11%. Hiába pontozták le azt, aki belinkelte az adatokat.
2018. jan. 30. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de mivel meg az Iránytű intézet szerint is csökkent a támogatottságuk, úgy tűnik, eddig nem jött be a "néppártosodás".
2018. jan. 30. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!