Támogatnád, hogy Magyarországon is betiltsák, hogy a lányokat lánynak szólítsák az iskolában, hogy ne bántódjanak meg azok, akik nem érzik magukat lánynak?
Nem,neked érdeke.
Azoknak érdeke,akik annyi gyereket vállalnak,hogy önerőből még eltartani sem tudják,nemhogy öngondoskodjanak.
Másrészt tudom nehéz elfogadni,de globalizáció van.
Tehát semmi sem kötelezi az ide születőket,hogy itt dolgozzanak majd 20 év múlva.
Pláne,ha nem is fizetik meg a munkát.
De tudom.
Neked jogod van külföldön dolgozni,máshová adózni,de másoknak beleszólnál a magánéletébe,meg,hogy ki mennyi gyereket vállaljon vagy ne vállaljon...
Ilyen egy tipikus fideszes..
Másrészt,akinek sok gyereke van,ott sokkal nagyobb a kockázat,hogy meleg/transznemű is lesz közte.
Tehát minél több gyerek születik,annál több meleg és transznemű is lesz köztük.
Az arányok nem változnak.
"Neked jogod van külföldön dolgozni,máshová adózni"
Mikor mondtam, hogy másoknak nincs joga? Egyébként mi jelentősége az EU - ban? Külföldön fizetek adót, Magyarország meg kap EU - s pénzeket.
"de másoknak beleszólnál a magánéletébe,meg,hogy ki mennyi gyereket vállaljon vagy ne vállaljon..."
Mikor szóltam bele? Annyit mondtam, a gyerekvállalás egy társadalom jól felfogott érdeke - és ez igaz. Te is megszülettél, nem? Ha egy bizonyos szint alá csökkenne a gyermektelenek száma globálisan, kihalna az emberiség. Magyarország lakossága minimum 35 éve csökken.
"Ilyen egy tipikus fideszes.."
Életemben nem szavaztam a Fideszre.
#43 "A transzneműség nem egyenlő a meddőséggel. "
Ez igaz, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a transzneműek gyermekvállalási hajlandóság amessze alulmarad a "normális"-nak, ami Európában szintén az ideális alatt van....
A másik, hogy nincs meg az a technikai háttér, hogy az egész emberiséget mesterséges megtermékenyítéssel szaporítsák.
"Amíg a melegek és a gyermektelen emberek fizetik a gyereked eltartását,addig szerintem jobb,ha meg sem szólalsz.. "
Azért jobban örülnék, ha a pénz mellett még egy generáció létrhozásába is besegítenének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!