Az ellenzék miért akarja már ezt is hitelteleníteni?
Megpróbálom megvilágítani a problémákat:
1) "Az ellenzék miért akarja"
Nem az ellenzék, a 444. Manapság ez ugyan elképzelhetetlen, de a 444 nem pártlap, hanem ellenzéki. vagy nevezd ballipsinek, mindegy, de nem pártlap.
2) "már ezt is hitelteleníteni?"
Hát alapvetően ha egy író hitelességével problémák vannak, azt hagyja figyelmen kívül az ember?
3) "Kicsit lejárt ügy"
Valóban. Hogy jött ez most ide? Csak nem a 444-et akarod hitelteleníteni? :p
4) A lényeg, hogy az ország legnagyobb pártja továbbra is azt tartja első számú feladatának tematizálva az egész közbeszédet (lásd e kérdést is), hogy Soros életét, feltételezett szándékait boncolgassa, amikor lehetne közben valós problémákkal is foglalkozni.
Na most vagy megoldottak már minden problémát vagy nem a problémákkal foglalkoznak.
Nem ítélem el a 444-et.
Réty egy idióta és jót röhögnek rajta. Ennyi.
Minket meg rohadtul nem érintenek Soros nézetei, mert egyrészt a magyarok fényévekre vannak a liberális nézetektől, másrészt az ország is egy akkora putri, hogy ide migránsnak eszébe sincs jönni, tehát kisebb dolgom is nagyobb attól a baromságtól, hogy én Sorostól és migránsoktól rettegjek.
De titeket ne is érdekeljen, hogy szétrohad az ország, ti harcoljatok gonosz, képzeletbeli ellenségek ellen, akik mind a Nagy Magyar Jólétet akarják tőletek elragadni.
Mint már említettem, meg fogjátok érdemelni azt, ami vár rátok és az országotokra.
Nagyon értelmes,obijektív vélemény kedves utolsó. Réty egy idióta:Ti mindenkivel ezt csináljátok? Aki leír olyan jellegű dolgokat amivel a Fidesz is egyetért akkor már idióta?:D
De nyugodtan éljél abban a világban,hogy itt diktatúra van meg az ország egy putri stb.
Amúgy szerintem sincs minden rendben. Majd ha lesz nemzeti elköteleződésű normális ellenzéki párt akkor majd azt mondom:Jó váltsunk kormányt! De amíg nincsen normális ellenzék addig én a Fideszt látom mindközül a leginkább jobb választásnak.(kérlek ne jöjjetek azzal a dumával,hogy:Te tolvajokra szavaznál stb. mert az ellenzék is ugyanannyit lopna mihelyst hatalomra kerülne)
Most akkor miről is kell beszélni? Soros ártatlanságáról? A 444-ről? Vagy konkrétan arról a cikkről? Vagy a könyvről?
4 témáról beszélünk, és az egész szétfolyik.
Ugyan, kedves kérdező, nem szoktál még hozzá?
Ha valamit véletlenül a kormány részéről jónak, vagy értékesnek találnak, és hangoztatni is merik valahol, akkor arra azonnal összeverődik egy csürhe banda, akik égető kényszert éreznek arra, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét.
"De nyugodtan éljél abban a világban,hogy itt diktatúra van meg az ország egy putri stb."
Hehe, én pont nem akarok benne élni. De tudod mit? A magyar fiatalok sem akarnak benne élni, ahogy észreveszem és húznak innen el, mint a vadlibák. :D
Szóval éljél nyugodtan te benne és a hasonszőrű, átlag 60 éves haverjaid, mi meg majd megyünk szenvedni és hanyatlani a szörnyű nyugatra, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!