Talán már kedden képünkbe vágják az Orbán-csomagot. Mire számítotok?
ma 12:55 OTT AZ IGAZSÁG!
12:55...ÁllamcsődXDDD látszik,hogy eggyel több ember aki bevette a süket dumát:D Am meg nem lesz semmi változás,Fizukat nem emelik,max megadóztatják a nyugdíjat.Kb ennyi.Folytatják azt amit Bajnai.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:50
Abszolút egyetértek Veled!
A barikád meg csak riogasson..,egyebet sem tud:@
Ne félj,nem fognak olyan drasztikus megszoritásokat sztem véghez vinni,mint Bajnai...
Amúgy tényleg már nincs mit megszoritani rajtunk hétköznapi emberkéken,mert már a sz.rt is kiszoritották belőlünk!!
Vagy lehet azt hiszik még mindig kampány van és azért tettek ilyen feleőtlen kijelentéseket Szijjártó és Kósa...
Ez már éles srácok..,vége a választásoknak!!
ma 14:05
A hozzád hasonló idióták nevelése érdekében erre az országra tényleg ráférne egy államcsőd.
Engem felkészülten érne, mert devizatartalékaim vannak, nem devizahitelem. Én csak röhögnék, miközben te és a hozzád hasonlóan gondolkodó buta prolik a veséiteket árulnátok az Expressz "kínál" rovatában, hogy ne vesszetek éhen.
Ó, persze, nem kellenek megszorítások. Nem kell kiegyensúlyozott költségvetés. Költségvetés csak viccből készül, nyilván.
Bárcsak megérnénk, hogy így gondolkodjon a kormány és tényleg csődbe menjen az állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!