Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan, aki csak azért...

Van olyan, aki csak azért megy el szavazni, hogy a Fidesz győzzön minél nagyobb fölénnyel és a Magyarok boldogok legyenek?

Figyelt kérdés

Én eddig nem voltam soha szavazni, pedig kétszer mehettem volna. 2010-ben és '14-ben.

De most el fogok menni, mert látom, hogy a Magyaroknak a Fidesz kell és szeretném, ha minél több Fideszt kapnának, hogy a lehető legelégedettebbek legyenek.

Én ugyan nem szeretem, de úgy is dobbantok az országból a választások után, a népemnek pedig legyen a lehető legjobb. Ennyit szeretnék nekik adni.

Más is van így rajtam kívül?

2018. jan. 24. 18:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Én meg sok migrácsot kívánok neked, csak ne legyen durrogtatós kedvében valamelyik! :O
2018. jan. 24. 19:35
 12/23 A kérdező kommentje:

Erre nem kell számítani. Elég ritka az ilyesmi.

2018. jan. 24. 19:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jesszzsom, és még lehet fokozni, most meg azt mondja, hogy pl a Lukoil nem külföldi cég... :D
2018. jan. 24. 19:40
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Én pontosan ezért nem megyek el, mert nem akarom, hogy ez az országromboló pénzsóvár csürhe győzzön. Troll kérdés, de a válasz attól még megállja a helyét.
2018. jan. 24. 19:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek. Bár többségük nagyon alacsony iskolázottságú.
2018. jan. 24. 19:55
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Kb 628. kérdés ami úgy szól lelépek ha a fidesz nyer. Ugyan már . Aki akar megy ha úgy érzi anyagilag jobban megéri. Ha a választás eredményére vársz akkor felesleges. Akár holnap indulhatsz. Az már most lefutott dolog ilyen szerencsétlen ellenzék mellett. Gondolom az az egy de inkább másfél milla előteremtése jelent gondot ami kell egy külföldi munkavállaláshoz kintlakással.
2018. jan. 24. 20:01
 17/23 anonim ***** válasza:
60%
Én ugyan nem a Fideszre szavazok, de csak támogatni tudom a "dobbantásodat". Mindenkinek jobb ez így.
2018. jan. 24. 20:25
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon kezdő vagy kérdező. Egy kiló kenyérnek jobban menne. Jót nevettem köszi.
2018. jan. 24. 20:47
 19/23 anonim ***** válasza:
73%
Ha a magyaroknak valóban jót akarsz, akkor még a szavazás előtt elmész a francba - már ha érted...
2018. jan. 24. 21:15
 20/23 anonim ***** válasza:
60%
Ne légy ennyire nagyképű kérdező. Te még "magyarok" se vagy, nemhogy "Magyarok". És mindenképpen csak a saját nevedben beszélj. Akik akarnak is valamit, és tudják mit, azok nem azt akarják, amit te.
2018. jan. 25. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!