Megéri csak azért elmenni szavazni, hogy az MSZP kiessen a parlamentből?
Az MSZP az MSZMP jogutódja, de jogilag!! az MSZMP 1989. október 7.-ben feloszlott és helyére alapították az MSZP-t 1989. október 7.-ben, magyarul MSZP-ről 1989. október 7.-től beszélünk, jogilag!
A kérdésedre a válasz, kizártnak tartom, hogy MSZP-PM-MLP induljanak 15%-os küszöböt jelentene, ami nagyon nem lenne meg... ami valószínűbb az MSZP-PM indulása így 10% a küszöb ami nagy rizikóval, de meglenne, decemberben 11%-on álltak.
Gondolkodsz is mielőtt írsz? Én tettem alá 10 millió embernek? Én építek stadiont kórházak helyére?
Ceausescu-nak szerinted mi járt? Ugyanez amit írtam, egyrészt meg volt az oka, másrészt a börtön sem lett volna elegendő.
Nehogy már ezeket védjed, vagy mi van családtagod is van közöttük?
Az a baj, hogy még van annyi szufla bennük, hogy önállóan bejussanak.
Szerintem a 2022-es választásra fulladnak ki végleg, főleg most az idei választásuk után fog látványosan gyorsulni ez.
"Igen, megéri. Kevesebb naplopó lesz a pénzünkből a parlamentbe"
És az ilyen ember, mint te fogsz szavazni, pár barom meg még föl is pontozza.
Te nagyon észlény, szerinted, akkor nem 199 ember lesz a parlamentben? Azt hiszed, hogy van külön kvóta a szociknak?
Magyarország országgyűlését 199 képviselő alkotja, akkor is ha tíz meg akkor is ha két párt jut be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!