Az ALDI diszkontlánc miért (volt) ennyire szervilis?
2018. jan. 23. 15:15
11/17 anonim válasza:
Ha nekem van egy üzletem igyekszem olyan dolgokat árulni amiket igényelnek a vevők. Ha egy áru nem megy, leveszem a palettáról. ILYEN EGYSZERŰ, troll bátyó.
12/17 anonim válasza:
Bírom a sok lepontozást és még azzal jönnek, hogy több itt a fideszes... de amikor választás van "jajj csak 2 milla van velük" nevetséges...
13/17 anonim válasza:
Érdekes dolog volt, de sosem derült fény arra ki volt a kicsodája kinek az Aldinál, én Lőrincet sejtem valahol a tulajdonosi körben megbújva :D
14/17 anonim válasza:
Biztos félt az Aldi, ha Simicska lapját árulja betiltják az üzletet.
15/17 neo223 válasza:
Sokan szidják a mostani rendszert de az emberek még soha nem kaptak ennyit azt csinálnám akinek nem tetszik összeraknám őket megint a Fercsivel azt játszanak. Hol volt akkoriban ilyen kafetéria rendszer hol volt ilyen családbarát kormány ekkora és ilyen adókedvezményekkel, hol volt 2-3%-ért hitel, hol volt ennyi pályázat és ennek mind látszata van igen én a Fideszre szavaztam és fogok is ja és hol volt hitelvisszatérítés nagycsaládosoknak puszi pacsi ja és nem Fideszes ha nem Magyar
16/17 anonim válasza:
#11: Ez így rendben is lenne, de nem egy boltról, hanem üzlethálózatról van szó. Az meg elég nehezen hihető, hogy az Aldi üzleteiben jobban fogy egy 8- 9 ezer példányszámú lap, mint egy 22 ezer példányszámú.
17/17 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy jobban fogy.
Raprobalnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!