A bevándorlók befogadása így is gondot okozna nekünk?
Tegyük fel, hogy nagyon rendes, kedves és udvarias "migrácsok" jönnének hozzánk, csak dolgozni nem szeretnének, de más baj nem lenne velük.
A kérdés teljesen elméleti!
Szerintem az emberek többségének gondot okozna egy nagyobb tömegű ingyenélő, akkor is ha "más problémát" nem okoznának.
De az elméetnek itt vége.
Egy nagyobb tömegű más kultúrájú nép elgettósodna, kialakítaná a párhuzamos társadalmát, és kényelmetlen helyzetbe hozná a szomszédos őslakosokat.
Kedves kérdező! Remek hogy kioktatsz, hogy miképp kell válaszolnom a kérdésedre. A bibi csak az, hogy nyilvánvalóan hergelés a kérdésed, hiszen a kulcsszavakban jól tettenérhető a migrációval kapcsolataos negatív érzelmeiddel (amivel önmagában semmilyen gond nincs is.
). Itt a gyakorin ha valamivel tele van a padlás, azok az efféle hangulatkeltő kérdések, ahová pontosan tudod hogy milyen válaszokat vársz....
Szóval ez szerintem egy káros dolog így. Migráncsok ide vagy oda. Mehet erre is a fekete pont, tanár úr/nő.
Kedves #13, újra csak azt tudom mondani, hogy rajtad kívül mindenkinek sikerült úgy válaszolnia egy teljesen korrekt kérdésre, hogy nem lett belőle köpkölődés. Ez elég sokatmondó, hogy egyes-egyedül te látsz bele hergelést a kérdésbe. Ha a provokálás lett volna a szándékom, akkor már az ötödik oldalon tartana a mocskolódás.
Ebben a kérdésben semmiféle hangulatkeltés nem volt, már csak azért sem lehet, mert egy teljesen fiktív helyzetet vázoltam fel benne. Ha azt írtam volna a kérdésbe, hogy mit szólnának a válaszadók ahhoz, ha óriási rózsaszín plüsselefántok szállnák meg az országot nagy citromsárga fülekkel, abba is belekötnél.
Arról meg nem tehetek, hogy a 20 keresőszóból összesen ennyit jelenít meg a kérdés. Panaszkodj az oldal üzemeltetőinél kérlek. A mínuszt pedig ismét kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!