Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet vitára kényszerít...

Hogyan lehet vitára kényszeríteni az államfőt?

Figyelt kérdés
Milyen demokratikus eszközök vannak arra, hogy Orbánnak vitáznia kelljen a többi ellenzéki párttal?

2018. jan. 22. 15:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
31%

A helyzet az, hogy egy sárdobálásba nem érdemes belemenni.

Az ellenzék már sokszor bizonyította, hogy az orbántakaroggyon kívül igazán nincs mondanivalója.

Azok meg nem viszik előre a dolgokat, hogy "igaz-e, hogy már nem veri a feleségét" meg hasonlók.

Az egyes témák vitáját meg le lehet folytatni a sajtóban...

De ezen is látszik, hogy az ellenzék fest magának egy ördögöt, és azt pocskondiázza...

2018. jan. 24. 10:12
 32/41 anonim ***** válasza:
32%
Orbán Davosba sem mert elmenni, mert fél Sorossal személyesen találkozni. Csak a háta mögött nagyfiú...
2018. jan. 24. 13:30
 33/41 anonim ***** válasza:
49%

"fideszfanatikusok a hívek, és Orbán az istenük."

Ez nem igaz. Én is a Fideszre szavazok szerintem és nem vagyok neki hívőjük és Orbán nekem "semmim se". Kicsit hülyén írtam, tudom. Nem hiszek el semmit, csak mert Orbán Viktor mondja. Sőt ha ő mondja, akkor sokszor meg is kérdőjelezem alapból. Úgyhogy ne beszélj a mások nevében. És főleg ne általánosíts minden Fideszesre. Vagy kell a kifogás, hogy az ellenzéki pártoknak miért van kevesebb szavazójuk? Ha hülyének nézed a Fideszeseket, attól még ők állnak nyerésre.

2018. jan. 24. 14:38
 34/41 anonim ***** válasza:
23%

"Orbán nekem "semmim se""

Imádod. Ki előtt akarod tagadni a nyilvánvalót?

2018. jan. 24. 16:23
 35/41 anonim ***** válasza:
50%
Nem imádom.
2018. jan. 24. 16:31
 36/41 anonim ***** válasza:
57%

"A helyzet az, hogy egy sárdobálásba nem érdemes belemenni.

Az ellenzék már sokszor bizonyította, hogy az orbántakaroggyon kívül igazán nincs mondanivalója...."

Az a helyzet, hogy szeretnétek ezt erőltetni itt három oldalon keresztül, de amikor két politikus vállal egy ilyet egyáltalán nem az "orbántakarodj" a színvonal. Az a bizonyos orbángyurcsány vita ami megrogyasztotta viktort mitől is volt neked "orbántakarodj" sárdobálás? Orbán a teljesen normális kérdésekbe őrült bele, amikre nem tudott mit válaszolni, ettől fél sőt betegesen retteg azóta is.

Ezért nem ad ő egyedülálló módon semmiféle nyilatkozatot azóta sem, azóta semmiről nem is lehet őfelségét megkérdezni sem, ezért bújkál a parlament függönye mögött a válaszadás elől, nem az "orbántakarodj"-tól kell félni mert olyan nincs ezekben a helyzetekben, ne is akard ezt bemesélni értelmes embereknek. Nem mindenki fideszes ;)

2018. jan. 24. 16:32
 37/41 anonim ***** válasza:
94%

"Az egyes témák vitáját meg le lehet folytatni a sajtóban..."

A miniszterelnök-jelölti vita pont ilyen. Nem sokat láthattál, ha még ezt sem tudod! De jelenleg még a sajtósokat sem tehetnek fel neki kérdéseket, csak a kormányközeliek, és azok is csak alákérdezhetnek, kínos kérdést nehogy tesznek fel. És nem az a kínos kérdés, hogy veri-e a feleségét, vagy sem, hanem hogy mit művelt az egészségüggyel, vagy hogy miként védte meg a nyugdíjat stb.

"De ezen is látszik, hogy az ellenzék fest magának egy ördögöt, és azt pocskondiázza..."

Az ellenzék csinálja a Sorost ellenes kampányt, a civil-ellenes kampányt, az Brüsszeli bürokraták elleni kampányt? Én azt hittem, hogy ez a Fidesz-kormány műve, de jó, hogy kijavítottál!

Hány ördögöt festett az ellenzék, és hányat a Fidesz-kormány?! És melyik milyet? És melyik mennyit költött közpénzből a boszorkányüldözésre?

">a fideszfanatikusok a hívek, és Orbán az istenük.<

Ez nem igaz. Én is a Fideszre szavazok szerintem és nem vagyok neki hívőjük és Orbán nekem "semmim se". Kicsit hülyén írtam, tudom. Nem hiszek el semmit, csak mert Orbán Viktor mondja. Sőt ha ő mondja, akkor sokszor meg is kérdőjelezem alapból. Úgyhogy ne beszélj a mások nevében. És főleg ne általánosíts minden Fideszesre."

Sajnálom, hogy nem megy a szövegértés, pedig a lényeget jól idézted: "a fideszfanatikusok a hívek, és Orbán az istenük". De ha nem megy, akkor segítek, nehogy ezen múljon a megvilágosodásod. Nem minden Fideszre szavazó fideszfanatikus(vagy fideszhívő), de minden fideszfanatikus(vagy fideszhívő Fideszre szavazó - hacsak a körülmények nem gátolják túl nagy mértékben, de a szándék akkor is ott van.)

Fanatikusok azok, akik csont nélkül mindent benyelnek, minden intézkedésre azt mondják, hogy helyes, még az intézményesített korrupcióra is... Na ezeknek a vallásuk a Fidesz, nekik az istenük a tévedhetetlen és bűntelen, tökéletes Orbán. Mivel te nem így gondolod, sőt mondtad, hogy fenntartásaid vannak vele szemben, akkor nem értem, hogy miért veszel olyan inget magadra, ami nem a tied. De lehet, hogy tényleg csak a szövegértéseddel van gond.

2018. jan. 25. 08:34
 38/41 anonim ***** válasza:
93%

Hogy mindenkinek legyen valami képe, hogy milyen is egy miniszterelnöki vita, itt van néhány régebbi:

1998 https://www.youtube.com/watch?v=k0QDfgY72Sg

2002 https://www.youtube.com/watch?v=TeNZpjQVSXk

2005 https://www.youtube.com/watch?v=U6TlSdt12PY

2006 https://www.youtube.com/watch?v=auf55j8PhhI

Hol van itt XY, takaroggy?! Látszik, hogy nem tudod, miről beszélsz, vagy egyszerűen hazudsz.

2018. jan. 25. 08:51
 39/41 anonim ***** válasza:
61%
#38: Primitív, buta proliknak a vita egyenlő azzal hogy "takaroggy". Ők így szoktak vitatkozni.
2018. jan. 25. 10:21
 40/41 anonim ***** válasza:
93%
Na a fideszesek egy ilyen tévévitától tartanak, amilyeneket korábban felsoroltam, hátha szembesülniük kéne a tévedéseikkel. Itt pedig tényleg nem az ordenáré stílus a jellemző, szigorú szabályok vannak. Még az is, hogy az amúgy alacsonyabb Orbánnak a fejének egy magasságban kell lennie a vitapartnerével, ezért eltérő magasságú dobogón állnak, nehogy emiatt előnytelen helyzetbe kerüljön. De aki elrugaszkodott a valóságtól, az nem képes vitatkozni, csak kinyilatkoztatni. Kinyilatkoztatni meg akármilyen hazugságot lehet, hiszen nincs, aki szembesítené vele a nyilvánosság előtt, pláne következetesen pontról pontra és azonnal.
2018. jan. 26. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!