Kik a Fidesz ellenségei? Kik a Jobbik ellenségei? Kik az MSZP ellenségei?
Az a legnagyobb baj a magyar politikával, hogy ellenségekről beszélünk. Egy normális országban, egy normális demokráciában nem ellenségek vannak, hanem más nézőpontok képviselői. Ugyanakkor bizonyos kérdésekben képesek a konzervatív nézőpontok képviselői a liberálisabb nézőpontok képviselőivel együttműködni, hogy a legjobb megoldás szülessen.
De ez nem működik Magyarországon. Itt mindenkinek ellenségképre van szüksége és ellenséget keresnek a politikusok, a pártok, de a társadalom is. Az lényegtelen hogy az ellenség belső vagy külső, csak legyen kit utálni és legyen kit hibáztatni.
Én valami ilyen választ vártam:
A Fidesz ellenségei: migránsok, EU, Soros György
A Jobbik ellenségei: cigányok, zsidók, EU
Az MSZP ellenségei: határon túli magyarok, neonácik, Magyarország
Fidesz ellenségei: Legfőbb ellensége most már a Jobbik,de igazándiból nem is tőlük kell félniük leginkább hanem,hogy az ország népe egyszer megelégeli a mértéktelen ország rablást és korrupciót. Bár teszem hozzá erre sincs sok esély,mert egy elég széles réteg meg még mindig kiáll a Fidesz mellett és a törvényeket is magukra méretezik ezért ha elbuknak se lesz könnyű felelősségre vonni őket.
A Sorosék leginkább képzelt ellenségek akikkel a népet hülyítik addig se rájuk figyelnek.
Jobbik ellenségei: Főleg a Fidesz ez egyértelmű eléggé. Meg sajnos saját maguk mert sokan nem nézik jó szemmel a néppártosodást.
Baloldal: Leginkább egymás és a maguk ellenségei,szerintem már nem is tartja őket érdemesnek arra a Fidesz hogy foglalkozzon velük.
1# USA-ba sincs másképpen a liberálisak meg konzervatívak között
5# "A Jobbik ellenségei: cigányok, zsidók, EU "
Eléggé le vagy maradva, már van boldog hannuka kívánsága a jobbiknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!