Ha valaki kormányváltást szeretne, akkor miért fél/lusta elmenni szavazni?
„(...) a Medián novemberi felmérése szerint a kormány híveinek 68 százaléka mondható »biztos« szavazónak, míg a távozásában bízóknak csak az 51 százaléka járulna az urnákhoz.” ( [link] )
Rejtély számomra... Ha valaki azt szeretné, hogy bukjon az orbáni rendszer, akkor miért nem hajlandó egy kicsit tenni is érte? Csak annyit, hogy elsétál április 8-án a szavazóhelyig, és figyelmesen ikszel. Attól fél, hogy kis rejtett kamerákkal megfigyelik, hova ikszelt a papíron? -.-
Arra céloztam, amelyiket megtartották.
Ez a sok kacsintós smiley borzasztóan komolytalan szerintem. Ilyet akkor érdemes szerintem írni, amikor biztos vagy magadban.
"Korántsem mindenki fideszes, aki a közvélemény-kutatóknak azt mondja, hogy a Fideszre szavazna. ;) Úgy gondolja, abból nem származhat baja, ha Fidesz-szimpatizánsnak vallja magát..."
Ez most egy elmélet vagy tény? Csak mert te mintha tényként írnád le. Hadd kérdezzem meg, ismered azokat az embereket, hogy így beszélsz a nevükben?
"nincs kizárva, hogy a felmérésekben látszó nagy Fidesz-előny csak kamu. ;)"
Nincs is, mert elméletileg semmi sincs teljesen kizárva. Az sincs, hogy a napunk már megsemmisült, csak a volt fényét látod, ha felnézel az égre és ott látod a napot. Ugye most este van, ez csak egy példa volt.
Ugye tény, hogy el lehet menni szavazni ha akar az ember. Ha valaki le akarja váltani, és tud is valakit aki szerinte jobb mint a Fidesz, az elmegy szavazni szerintem, ha csak nem üt közbe valami "káosz".
A másik: ha le akarná váltani a Fideszt mert utálja, de nincs kire szerinte, akkor nem megy el szavazni. Viszont mivel senki sem felel meg neki az ellenzékből, ezért ő mondhatni nem is akarja leváltani, csak leakarná, de nincs kire.
#9 ". Nem értem az egészet. Akik kormányt akarnak váltani, azok miért nem mennek el szavazni? "
Az úgy van, hogy VALÓJÁBAN nagyon kevesen akarnak kormányt váltani. Ha esik az eső, akkor még kevesebben. Azok meg el is mennek.
Ez világosan be volt bizonyítva az eddigi számtalan tuti kormánybuktató tüntetéseken, ahol a rendezőkkel újságírókkal meg a rendőrökkel együtt se lehetett két futbalcsapatot kiálítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!