1/9 anonim válasza:
Simicska tulajdonában áll, tehát Jobbikos.
3/9 anonim válasza:
A Magyar Nemzet egy (Simics)kalap sz@r! :)
4/9 anonim válasza:
Olyan mint a Simindex meg a Sír tévé
5/9 anonim válasza:
"A Magyar Nemzet egy (Simics)kalap sz@r! :")
"Olyan mint a Simindex meg a Sír tévé"
Na pont a HírTv meg a Magyar Nemzet az a két nagy országos médium, aminek oroszlánrésze volt abban 2010 előtt, hogy a fidesz kerüljön hatalomra. De persze az akkor rendben volt jobberék szerint és baloldali túlsúly volt....aha értem.
6/9 anonim válasza:
#5: Igen, az rendben volt, amikor a Pethő Sándor által tradícionálisan jobboldali lapként alapított Magyar Nemzet és a hiánypótló (szintén jobboldali) politikai TV-ként elinduló Hír Tv (Borókai Gábor vezetésével) szinte egyedüliként állta a sarat a baloldali médiadömpinggel szemben, lényegében állami hirdetések nélkül. Az már viszont baromira nincs rendben, hogy a bedilizett Simicska a tulajdonában lévő tekintélyes médiumokat (ide sorolnám még a Lánchíd Rádiót is) a saját személyes bosszúhadjáratának eszközévé tette és zülleszti le folyamatosan (elég csak a nézettségi/olvasottsági adatok látványos zuhanását megfigyelni)...
7/9 A kérdező kommentje:
Én szeretem - szerintem jó cikkeik vannak, a nyomtatott változatot szoktam olvasni.
2018. jan. 19. 23:22
8/9 anonim válasza:
Eddig Simicskista, most meg megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!