180 fokos fordulat, Orbán Bajnai követője lett?
Ma már ragaszkodnak a 3,8%-os hiánycélhoz,folytatni kívánják a megszorításokon alapuló pénzügy és gazdaságpolitikát.
Mi van itt?Orbán behódolt a nemzetközi nagytőkének?
Cseberből vederbe kerültünk?
"Most akkor mi lesz,a hétvégén újabb megszorítócsomagot jelentenek be?Az lesz miont a románoknál,ahol 25%-kal csökkentették a béreket,15%-kal a nyugdíjakat?"
Ilyenekre alapból azért nem lenne szükség, mert mi már korábban elkezdtük a kiigazítást, így már beálltunk egy gazdasági pályára, amihez újabb, keményebb megszorítások már nem kellenének - most derül ki, hogy Bajnaiéknak igaza volt, akik eddig halogatták, azoknak most még keményebben kell visszavenniük. Európa szerte mindenki megszorít, nekünk már nem kéne jobban.
Ellenben ha a fidesz elcseszi, továbbra se áll elő egy konkrét gazdasági iránnyal, lépésekkel, továbbra is csak terel (és b*ssza szét az árfolyamot a hülyeségeivel), akkor rövid időn belül eljuthatunk olyan szintre is, hogy a mostani megszorítások nem elegek, és még húzni kell a nadrágon.
"Ma mindent állításukat és ígéretüket visszavonták.és behódoltak a nagytőkének."
Az alapvető racionalitásoknak hódoltak be - reméljük. Azért mert te jobban szeretnéd érzelmi alapon, hogy 1+1 az 3 legyen, attól még az nem fog úgy működni.
Csakhogy én az adócsökkentés miatt szavaztam a Fideszre.
Ha megszorítanak, én tuti kimegyek tüntetni ellenük. Teljesen le vagyunk szegényedve, és rohadt nagyok az adóterheink. Itt nem lehet megszorítani, mert azzal csak még több család kerül utcára. Nem értem, miért nekem kéne megfizetnem azt, hogy pár hülye elszarta a gazdaságot.
"...én az adócsökkentés miatt szavaztam a Fideszre..."
hány éves vagy királylány?
Na, ha ilyen keveseknek okozott ez meglepetést, akkor elég sokan tudták, hogy Orbán hazudik. Akkor kérdem én, miért kellett rájuk szavazni, és miért felháborítóbb ha a Gyurcsány kamuzik, mint ha az Orbán?
Ja persze, a Fidesz szent és sérthetetlen. Ezt a leckét már nagyon jól megtanultátok. Jó kisfiúk!
"...Ki ne derüljön ám a végén, a maszop kellett volna maradjon kormányon..."
most, hogy így mondod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!