Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Putyinista fidesz?

Putyinista fidesz?

Figyelt kérdés

Régebben, mikor még szimpatizáltam a fidesszel és az ideológiájukkal - akkor még volt nekik, ma már elvtelenek lettek -, sokszor hangoztatta a keménymag, hogy a bolsik meg a komcsik, mostanra viszont mindenkinek fel kellett, hogy tűnjön, hogy orbán kb. putyin pincsije.

Ez mennyire egyeztethető össze a korábbi keménymag ideológiájával?

2018. jan. 13. 22:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
42%

A kuruc.onfo is sokszor izraeli érdekeket szolgál, mert nem ritkán az iszlámellenes cikkjeit a dzsihádfigyelőről másolja, amit egy Zsélyi Benjámin nevű zsidó szerkeszt.

2018. jan. 13. 23:49
 22/26 anonim ***** válasza:

Világos, hogy a mi kedves, drága vezetőnk ( de milyen drága: eddig 3000 mrd, a másik 4000-t unokáink is fizetni fogják ) csontig puityinban, elvégre mindig is minden jót az oroszoktól kaptunk: 1849-ben kétszázezres kíválóan felszerelt és kiképzett hadsereget - a szab.harcunk leverésére, 1914-ben segítséget - Szerbiának, 1945-1991: ideiglenesen Magyarországon állomásozó szovjet csapatok, Rákosi, 1956-ban a forradalom leverése, később a gazdaságban az elvi szempont, pontosabban "elviszem, pont", szóval, minden jó onnan.

1849-ben az ilyeneket muszkavezetőknek nevezték.-

2018. jan. 14. 00:36
 23/26 anonim ***** válasza:

"Már bocs, de ha mi üzletelünk a ruszkikkal, az pincsiség. Ha a németek, az meg kereskedelem. Ez így amit leírtál, hülyeség."

Fiacskám, láttad már a különbséget a német és az orosz gazdaság között?

Az ő esetükben inkább Putyin teréről lehetne Merkel-pincsiségről beszélni.

2018. jan. 14. 00:40
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
23, tehát ha egy szegényebb és egy gazdagabb együttműködik, akkor a szegényebb mindenképpen a gazdagabb pincsije? Érdekes mikor vki azon az alapon rajong a németekért mert gazdagok :) hol itt a társadalmi igazságosság!?
2018. jan. 14. 08:11
 25/26 anonim ***** válasza:

"Kit izgat? Én nem a franciákról és németekről beszélek, hanem a saját helyzetünkről."

Levezettem neked a szituációt. Mivel kényelmetlen számodra a válasz, rögtön jön a "kit izgat" duma. Jellemző.

2018. jan. 14. 09:30
 26/26 anonim ***** válasza:

"Fiacskám, láttad már a különbséget a német és az orosz gazdaság között?

Az ő esetükben inkább Putyin teréről lehetne Merkel-pincsiségről beszélni."

Szerintem azt már levezettem, hogy ilyen alapon körforgás szerű pincsiség uralkodik az egész világon.

2018. jan. 14. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!