Mi a véleményetek arról, hogy Tiborcz István (Orbán veje) legalább 12 milliárd értékben nyert közbeszerzéseket, enyhén szólva vitathatóan szabályos módon?
Konkrétan Tiborcz cégének extulajdonosa, Hamar Endre határozta meg azoknak a pályázatoknak a tartalmát, amiken aztán a cég nyert. Micsoda véletlen.
Miért nézünk el ehhez hasonló ügyeket?
"Az erkölcsös Gyurcsány idején nem volt ilyen probléma. "
Mondtam én, hogy a fizetett fideszes bértrollok majd a szocikkal jönnek :D ez a mániájuk :D
"semmiféle jogerős ítélettel alá nem támasztva"
persze, hogy nincs semmiféle ítélettel alátámasztva, elvégre a miniszterelnök veje...
Ha az én vejemet valaki jogtalanul bántja, akkor felemelem a szavam - pláne ha miniszterelnök vagyok, és az érintettség oka: közpénz ellopása!
Viszont ha bűnös, akkor persze bölcsebb dolog kussolni!
Ezt teszi Orbán is.
Én olvastam a Tungsram nyilvános levelét az ügyben. Amiben ki is kötik, hogy csak egyben-egészben szabad közölni. Gondolom azért, hogy a rosszindulatúan "idézők" ne tudják kiforgatni.
Valaki egy másik kérdéshez itt az oldalon be is tette, ott is el lehet olvasni.
Ha valakit fárasztana a hosszú, konkrétumokkal tele levél az illetékesektől, akkor az Echo TV Bayer Show című műsorában egyszerűen is el van magyarázva. Bármikor megnézhető az ECHO TV saját oldalán.
Esetleg majd fölteszik a Youtube-ra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!