Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Linkelnétek a Soros tervet?

Linkelnétek a Soros tervet?

Figyelt kérdés

2018. jan. 12. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

A georgesoros.com/essays/ -ra keress rá, itt teszi közzé angol nyelven a teóriáit a világról (tulajdonképpen az ezekből ránk vonatkozó részek a "Soros terv"). Na, "kellene" nekem is egy hasonló oldal, ahol elkezdem lefikázni Kínát, az USA-t, meg az Oroszokat. Kíváncsiak lehetnétek, meddig élnék...

ui.: Egyébként itt weboldal népszerűsítése tilos, így nem értem, hogy a Kérdező hogy képzelte ezt a kérdését.

2018. jan. 12. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

"Nem létezik a "Soros-terv"...

Utánajártam, de nem találtam ilyet. "

Hol kerested? Nagyon vigyázni kellett, hogy ne üsse ki a szemed

Itt az EREDETI, Soros saját honlapján, benne is van hogy "itt van egy 6 részből álló átfogó TERV".

[link]

Megjelent pár másik befolyásos honlapon is :

[link]

A Marketwatch meg ilyen címet adott neki :

Soros: Itt van a tervem a menekült káosz megoldására

[link]

A CNBC pedig így tálalja:

Soros lefekteti a tervét, hogy elkerülja a katasztrófát

[link]

De kétszer is elmondta még az EU parlamentben is...

Tehát NEM Orbán víziója, hanem Soros saját szavai, és fősodratú amerikai média is TERV-nek nevezi...

Ezek után tagadni már csak politikai megfontolásból lehet.

2018. jan. 12. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincs sorps terv.Olyan terv van,hogy a nemzetállamokat felbomlasszák,arabbal,cigánnyal,feketével...mikor már kiirtották a fehérek nagy részét,akkor szétbaxják majd a putrisokat és a maradék fehér lesz az elit rabszolgája.Mivel az egyetlrn faj,amelyik veszélyt jelent,a fehér.Marad még Kína,meg Oroszo.,azok lesznek az utolsó ellenségek a területük miatt.Már most meg lehet nézni az eredményt:feminista nők,szarnak szaporodni,genderes idióták,köcsögök,transzvesztiták,migránssimogató idióták,fajgyalázók,aberráltak,pedofilok,sátanisták,cionista,zsidó agymosás,holokamu,elbutulás,drogos,alkoholista,szexista,környezetgyilkos társadalom.
2018. jan. 13. 01:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Drágáim remélem értitek a kérdésekben az iróniát nem kell összeveszni!
2018. jan. 14. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!