Idén is Orbánt választjuk meg?
Figyelt kérdés
2018. jan. 11. 12:04
41/47 anonim válasza:
Szegény nyugdíjas vagyok, de miért választanám őt, ergo a többi szegény nyugdíjas miért választaná? Valami nevetséges promóciós szart a másik szar kormány is adott....
42/47 anonim válasza:
40-es: ha te hallanád hogy a családban a nyugdíjasok mit mondanak Viktorról, akkor azonnal elpirulnál, engem meg kitiltanának innen örökre!
Rá csak a csókosok, meg a migránsokkal/Sorossal megtévesztettek szavaznak.
Rendes ember nem szavaz rájuk!
43/47 anonim válasza:
nem kell nekünk meg választani, megválasztják ők saját magukat..
:(
egyébként viccet félre téve, tényleg saját magukat fogják megválasztani.
totál mindegy hogy kire,vagy mire szavazol, az ő kezükben van minden(ki).
ez van..ezt az orbánc rezsimet csak erőszakkal lehet eltávolítani ezek olyan szinten beleékelődtek a magyar politikába hogy szinte már csak ők a magyar politika, mondhatni hogy egypárt rendszer van.
44/47 anonim válasza:
_Akinek bejön ez a nyelvnyújtó, fa.szvakaró stílus, miközben nyelvnyújtogatva hazaviszi egy ország bevételét, hát hajrá...
46/47 anonim válasza:
Én Mészárosra szavaznék mert az olyan okos. Orbánnak csak egy biciklije meg 600 ezer forintja van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!