Mi ez a posztkommunista kormány? Mintha valami kommunizmusban vagy diktatúrában élnénk a 60-as években. Ez csak számomra megdöbbentő?
Mert ahogy elnézem az emberek többségének a számára ez jó...
-Állami intézményeket használnak konkurens pártok elnyomására
-Ellenzéki politikusok családtagjait vegzálják, rúgatják ki
-Meg hát a sok száz milliárdos közbeszerzéses lopások
Számomra ez olyan megdöbbentő, hogy a magyarok többsége erre bólogat, mint valami harmadik világbeli ország diktatúrája, és lassan már a román gazdaság is beelőz minket a makrogazdasági adataik alapján...
Mindent jól látsz, valóban egyre nagyobb a hasonlóság a 60-as évekhez.
Abban nincs igazad, hogy a magyarok többsége erre bólogat. Nem bólogat, hanem fél - mint a 60-as években...
# 3
Bekommentelni ezt mindenhova. Nem unod még?
Minek olvasol politika kategóriát?
Posztkommunista?
Dehát én azt olvastam az indexen és 444-en, hogy ez egy náci kormány.
Akkor a balliberálisok hazudtak volna nekem?
Elképesztő.
#1 Amit te panaszkodásnak hívsz az lehet elgondolkodtat valakit. Minden állampolgár nem alapíthat pártot, viszont nagyon is jól teszi ha kifejezi a véleményét.
Kérdezőnek: számomra is megdöbbentő mit meg nem engednek maguknak. Akit csak lehet meg kell győzni arról, hogy nincs háborús veszély és ha lenne, az se indokolná, hogy egy maffia állam zsebdiktátorát örökké hatalmon hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!