Meghat ez mást is vagy csak engem? Szerintem gyönyörű gesztus!
Én nem vagyok jobbikos, de amikor ezt láttam patakokban folyt le a könny a képemrül, pedig férfibül lennék gyúrva...
http://www.youtube.com/watch?v=wINNo4KeF-A
[pattogatott kukorica elhelyez, kényelmesen hátradől]
Oké, folytassátok, várom a műsort.
Ahhoz képest, hogy indulásból én voltam szarból meg bußiból gyúrva, most meg Te fosod össze Magadat, azért hatalmasat haladtunk. Ugye?
Mindketten emberek vagyunk. Én úgy érzem, hogy én vagyok felül. Én ajánlok egy békejobbot. Kiegyezhetünk, barátok is lehetünk. Két erős ember jobb szövetségeben, mint ellenségként. Elfogadod a békejobbot???
Hogy visszatérjünk a kérdéshez! Vettétek észre, hogy milyen fegyelmezetten álltak mindnyájan a székely himnusz alatt?
Mi magyarok mindnyájan tudjuk! Még Kövér bajsza is egyenesen állt! Isten minket úgy segéljen! Szebb Jövőt!!!
Nem tudom mit kéne éreznem.
Ez most mit jelképez? Nem vagyok otthon a témában!?
Szép, szép, de azonkívül hogy egyfolytában a Székely Himnuszt éneklik, mi mást csinálnak?
Én meg szoktam énekelgetni itthon a Himnuszt, remélem ez is meghat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!