Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghat ez mást is vagy csak...

Meghat ez mást is vagy csak engem? Szerintem gyönyörű gesztus!

Figyelt kérdés

Én nem vagyok jobbikos, de amikor ezt láttam patakokban folyt le a könny a képemrül, pedig férfibül lennék gyúrva...

http://www.youtube.com/watch?v=wINNo4KeF-A

2010. jún. 4. 18:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Bocs, csak gatyát cseréltem, mert telifostam az ijedtségtől.
2010. jún. 4. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:

[pattogatott kukorica elhelyez, kényelmesen hátradől]

Oké, folytassátok, várom a műsort.

2010. jún. 4. 20:27
 13/20 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest, hogy indulásból én voltam szarból meg bußiból gyúrva, most meg Te fosod össze Magadat, azért hatalmasat haladtunk. Ugye?

Mindketten emberek vagyunk. Én úgy érzem, hogy én vagyok felül. Én ajánlok egy békejobbot. Kiegyezhetünk, barátok is lehetünk. Két erős ember jobb szövetségeben, mint ellenségként. Elfogadod a békejobbot???

2010. jún. 4. 20:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Fogadd el! Senki nem fogja nézni a gatyádat. Bízz bennem! Én nem vagyok rossz ember. Heteroszexuális magyar nyitott férfi vagyok, feleséggel és 3 gyermekkel. Írj!!!
2010. jún. 4. 21:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Kérlek fogadd el a békejobbot!
2010. jún. 4. 22:16
 16/20 A kérdező kommentje:

Hogy visszatérjünk a kérdéshez! Vettétek észre, hogy milyen fegyelmezetten álltak mindnyájan a székely himnusz alatt?

Mi magyarok mindnyájan tudjuk! Még Kövér bajsza is egyenesen állt! Isten minket úgy segéljen! Szebb Jövőt!!!

2010. jún. 4. 23:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne addjak egy zsepit? ....... :) fura az árvíz károsultak jobban megrikatnak.
2010. jún. 5. 00:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit kéne éreznem.

Ez most mit jelképez? Nem vagyok otthon a témában!?

2010. jún. 5. 00:52
 19/20 anonim ***** válasza:
44%

Szép, szép, de azonkívül hogy egyfolytában a Székely Himnuszt éneklik, mi mást csinálnak?

Én meg szoktam énekelgetni itthon a Himnuszt, remélem ez is meghat.

2010. jún. 5. 09:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem vagyok jobbikos és nem is leszek. Egyébként az meghat, hogy otthon énekled a Himnuszt. Jó ember vagy.
2010. jún. 5. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!