Most akkor megint ha nem is 272 de legalább 277 körül lesz az euró?
Lehetséges opciók.
1: Ez egy belpolitikai üzenetnek volt szánva, hogy lehűtsék a kedélyeket Kósa bácsival, de elbaszták. Az lenne a lényeg, hogy elterjesztik, mekkora a baj, így nem lesz adócsökkentés, stb... de nem szorítanak meg. Így verhetik a mellük, hogy lám sikerült. Ebben az esetben pár nap, és visszamegy az árfolyam.
2: Orbán teszteli az eut, hogy mennyire hajlandóak megsegíteni minket. Ebben az esetben szintén visszamehet.
3: Gyenge forintot akarnak, és mivel Simor nem engedelmeskedik nekik, mert nem köteles, ez a legbiztosabb módszer. Ebben az esetben nem lesz visszaerősödés.
4: ( erre gondolni sem merek) Ezek tényleg ennyit tudnak. Veszélyben a gazdaságunk.
5 ( erre se) tényleg államcsőd van. Mondjuk, az be*baszna, mert erre semmiféle jel sincs.
A Fidesz csak ellenzékben hatékony,mert akkor nyugodtan pufogtathatja a populista dumáit,de kormányon ez nem megy.
Félő hogy katasztrófába viszik az országot.
ilyenkor látszik, hogy a politikusok is emberek.
de nem értem miért ijedeznek sokan ha felmegy az euró ára.
engem nem érdekel, semmi előnyöm vagy hátrányom nincs belőle.
16.48
Ahogy azt te képzeled.
Mindez kihat
- a külföldről behozott termékek árára
- a gázért sem forintot adunk
- ha nyaralni megy valaki, az is szív ( mondjuk ez a legkisebb probléma)
- az export/import cégek életét megkeseríti, hogy nem tudnak egy hónapra előre tervezni
- a devizahitelesek is verik a fejüket a falba, mert ha emelkedik a hitel, nem tudnak vásárolni, ergo, csökken a fogyasztás, és munkahelyek szűnnek meg.
Ennyit szedtem össze fél perc alatt.
Ma olvastam egy elemzésben ( persze nem Fideszesben),hogy lehet mögötte olyan dolog is,hogy bizonyos nagybefektetők megvették a Fideszt.
Ha a jjövő héten Varga továbbra is azt állítja,hogy vannak csontvázak,csődközeli helyzet van,akkor még 300 fölé is mehet az euró.
Felelőtlen pénzügyi politikát folytatnak,csak nem értem,hogy miért?
Az Euro ebben a pillanatban 286Ft körül van is 277Ft körül...
Felháborító, hogy ennyire amatőr módon kezelik a helyzetet. Két dolog lehetséges:
1. Shortoltak ma a tőzsdén (gyk: esésre fogadtak).
2. Tényleg ilyen h.lyék...
Államcsőddel riogatni, amikor alapból is bizalmatlanok a befektetők, kész öngyilkosság. Szijjártó és Kósa ezzel a 2 nyilatkozatával 2 nap alatt több százszor nagyobb kárt okozott az országnak, mint az árvizek ebben az évtizedben összesen.
Hogy miért rossz a gyenge Forint?
1. Az államadósságot devizában kell fizetni! (azaz, ezzel a kijelentéssel olajat öntöttek a tűzre, ha eddig nem volt államcsőd ezek után jó eséllyel már lesz!)
2. Kőolaj, földgáz. Mindkettőért $-ban fizet az ország...
3. A devizahitelesek jó nagyot szívnak.
4. Minden behozott termék drágul.
5. A legkisebb gond, hogy ha valaki nyaralni megy, kevesebbet kap a pénzéért.
#2 "Lesz az 300 is..."
Milyen szépen öregedett ez a poszt is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!