Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel tudnátok meggyőzni,...

Mivel tudnátok meggyőzni, hogy ne a Fideszre szavazzak?

Figyelt kérdés

Még senkitől nem hallottam értelmes érve, az nem érv, hogy "emberségesnek kell lenni a menekültekkel", nekem a nemzet az első, nem a liberális marhaságok.

Nekem a külpolitikája kifejezetten tetszik.

A 444 sivalkodott,hogy Orbi Bajorországba ment, mert ezzel provokálta Merkelt.

És?Én kifejezetten jónak tartom ezt, provokálja csak, az a jó.

2018. jan. 6. 20:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
11%
Ezen nem kell gondolkodni, szavazz a Fideszre, mert ez a legjobb választás.
2018. jan. 6. 20:43
 12/28 anonim ***** válasza:
85%
Nézd, Te is tudod, hogy hülyeség ellen nincs orvosság, arra szavazol, amire/akire akarsz.
2018. jan. 6. 20:50
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
"a külpolitikája kifejezetten tetszik. ", nincs külpolitikája ! Pontosan azt csinálja, amit kamaszkorában csinált az apjával Orbán Viktor: ellenkezik, aztán majd kapja a verést., Ettől a születésétől fogva beteg személyisége még inkább eltorzul.
2018. jan. 6. 20:55
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Nem nekünk kell meggyőzni. Nyisd ki a szemed és láss. Próbálj meg ellenzéki sajtót olvasni. Tudom, nem objektív, elfogult, de tökéletesen rávilágít a kormány hibáira.

Ha csak kormánypárti médiából tájékozódsz, a fidesz tökéletesnek fog tűnni. De nem az. Erről pedig nem nekünk kell meggyőzni téged.

Nem fogok ajánlani se, dönts teljesen egyedül: válassz ki lehetőleg ne 1, hanem inkább 2 viszonylag szimpatikus ellenzéki sajtót és olvasd. Ezután rájössz miért rossz a fidesz. Minél több helyről tájékozódsz, annál jobb rálátásod lesz a kormányra.

2018. jan. 6. 21:12
 15/28 anonim ***** válasza:
35%
Ha Gorbán nem gyözött meg rola akkor senki sem fog.
2018. jan. 6. 21:33
 16/28 anonim ***** válasza:
17%

Én is így vagyok Fideszesként, az az érvrendszer, amit a globalisták (ellenzéknek, baloldalnak nem hívnám őket, főleg, hogy már a Jobbik is beolvadt a masszába) használni próbálnak a meggyőzésemre, az rám teljesen hatástalan.

A mutyizás?!... ha nem mutyizódott volna az államadósság 8000 milliárdról 24000 milliárdra az MSZP kormány alatt, miközben egy stadiont sem építettek, mindent csak elvettek, nem lett semmi, csak csőd, ha nem Simicska izzítaná mutyimotorokat startra várva a Jobbik mögött, még azt mondanám, hogy jó, keressünk szent embereket... (akiket úgysem találunk a politika világában), de bármilyen érv ilyen. A Fidesznél a legnagyobb probléma jelenleg, hogy munkaerőhiány van az országban és a cégek egymást igyekeznek felüllicitálni bérekben, hogy odacsábítsák a munkavállalót magukhoz.

Épp most ugrottam be estefelé egy Plázába, öt percig kellett kerülgetnem, mire találtam parkolót, el sem akartam hinni...

Ahhoz, hogy hasson valamilyen ellenzéki párt rám, az egész ellenzéket le kellene cserélni. Véleményem szerint, aki az öszödi beszéd utáni bizalmi szavazáson támogatta Gyurcsányt, annak nincs helye a magyar politikában (márpedig az ellenzéki pártok zömének vezetői ott voltak: https://www.youtube.com/watch?v=CwI9mt6LFvc ), annak sincs helye a magyar politikában, amely bármilyen etnikai, származási kisebbséget megfélemlített, zsidózott, cigányozott, amely pártnak a vezetője náci egyenruhát idéző öltözékben vonul be bármely parlamenti alakuló ülésre, annak nincs helye a magyar politikában. Az én szavazatom nem veszi meg az ilyen cicákkal, kutyusokkal. Az ilyen ember, és a pártja is politikailag halott. És az ország is az lenne Európa szemében, ha véletlen ilyen vezetné tovább.

De akár engem is próbálhatnátok meggyőzni. Mutassatok az én értékrendszerem szerint jobb pártot, mint a Fidesz, akkor elgondolkodnék (e tekintetben pedig azért lehetetlen mutatni jobbat, mert ígérni bárki tudna jobbat, de a Fidesz mögött nem ígéret, hanem 12 év bizonyítás áll, 12 évig töretlenül, az ország és a mi érdekünkben rendületlenül).

2018. jan. 6. 21:42
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

"annak sincs helye a magyar politikában, amely bármilyen etnikai, származási kisebbséget megfélemlített, zsidózott, cigányozott, amely pártnak a vezetője náci egyenruhát idéző öltözékben vonul be bármely parlamenti alakuló ülésre, annak nincs helye a magyar politikában"

tesó...

[link]

2018. jan. 6. 21:45
 18/28 anonim ***** válasza:
77%

Ha számodra az az elsődleges a szavazati szempontból,hogy ki hogyan áll a külpolitikához,akkor nem igazán tudlak meggyőzni.

Nézz szét kicsit a belpolitikában...

2018. jan. 6. 21:46
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

ma 20:45

Sajnos nem tudom megnyitni az oldalt, ezt írja ki:

"A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani

A(z) lokal-a.mmcd.hu egy nem támogatott protokollt használ.

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

Az ügyfél és a szerver nem támogatnak ugyanolyan SSL-protokollverziót vagy rejtjelezési csomagot. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a szerver RC4-támogatást követel meg, amely már nem számít biztonságosnak."

2018. jan. 6. 21:57
 20/28 anonim ***** válasza:
Nálam megnyitja és egy Vona kép jön be.
2018. jan. 6. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!