Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az milyen már hogy az MSZP...

Az milyen már hogy az MSZP ételosztásokat tart hátha rájuk szavaznak?

Figyelt kérdés
Most láttam a Blahán, álltak sorba vagy 100-an. Képzelhetitek, milyen emberek voltak…
2018. jan. 6. 13:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%

Ezt akartam írni, bocsi!

2018. jan. 6. 17:12
 22/25 anonim ***** válasza:
51%

Csak követik a régi, jól bevált módszert pár szavazatot begyűjteni.

Bár az kevés lesz nekik.

2018. jan. 6. 19:52
 23/25 anonim ***** válasza:
79%
Ételt osztanak? Hát ez vérlázító!
2018. jan. 7. 02:27
 24/25 anonim ***** válasza:
80%
"Képzelhetitek milyen emberek voltak..." Milyenek? Éhesek?
2018. jan. 7. 02:28
 25/25 anonim ***** válasza:

És az milyen már, hogy a Fidesz krumpliosztást hirdet saját logóval, közben meg a krumplit az önkormányzat osztja? :D

Az ételosztás egyáltalán nem újkeletű dolog a kampányidőszakban. Nekem nem tetszik de ez van. Attól viszont hányok, hogy a Fidesz betiltaná a pártoknak és a civil szervezeteknek az ételosztást.

Egy kivétel van az ételosztást tekintve, amit párt részéről tényleg becsülök. A Párbeszéd MINDEN TÉLEN nem csak választások évében hétvégén főz egész évszakban, és hajléktalanoknak ad meleg kaját, rászorulóknak juttat tüzelőt, kályhát...

A hajléktalanok meg nagyon ritkán mennek el szavazni, így nem nevezhető ez a fogás számításnak. Valóban szociális érzékenység. Lehet, hogy vannak nagyobb pártok, amik csinálnak ilyesmit, nem tudom, de egy nagyobb költségvetésű pártnál ez nem akkora áldozat, mint egy kis pártnál.

2018. febr. 11. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!