Azért, mert a hungarizmus éppen olyan osztályok nélküli társadalmat képzel el, mint a marxizmus.
Ez pedig nem működik a valóságban.
2018. jan. 2. 17:56
2/10 anonim válasza:
"csal ez az ideológia"
magam se mondhattam volna jobban.
2018. jan. 2. 17:56
3/10 anonim válasza:
Hidd el, barátom, addig jó neked, míg nem vesznek komolyan... :)
2018. jan. 2. 17:58
4/10 anonim válasza:
Azért, mert az ilyenféle fanatikus emberek, akik csak az adott nép/ország felszínen látható érdekeit akarják csak kiszolgálni - és jellemzően mindent ami "idegen" azt pedig elutasítani és megtagadni - bizony 3-szor annyi kárt okoznak az adott népnek, mint amennyi hasznot hajtanak. Évszázadokkal ezelőtt még csakcsak lehetett elszigetelten élni más kultúráktól, azonban ennek régesrégen vége van. A szélsőséges nemzeties ideológiák - noha manapság megint népszerűek - nemzetközi politika terén működésképtelenek és veszélyesek.
2018. jan. 2. 18:28
5/10 anonim válasza:
Mert az emberek agyába szépen bele lett mosva hogy a népi és nemzeti érdekek gonoszak, gyilkosok és fajgyűlölők. Egyszerű európai-ellenes propagandáról van szó.
2018. jan. 2. 18:34
6/10 anonim válasza:
nem, egyszerűen azt látom, hogy a "nagymagyar" emberek körülöttem többnyire rendkívül idegenellenesek, javarészt beszűkült látásmódúak és erősen elfogultak a magyar dolgokkal kapcsolatban. Én tisztelem a magyar kultúránkat, szeretem az értékeinket, de nem feltétlen jó az ami magyar. Az egészséges önkritika és nyitott világlátás szerintem előrébb visz bárkit, mint azt akiben túlbuzog a büszkeség s közben nem látja a hibáit.
2018. jan. 2. 19:38
7/10 anonim válasza:
Nincsen baj semmilyen hagyományőrzéssel. Sem a nemzeti büszkeséggel. Azonban - tisztelet a kivételnek - a személyes tapasztalatom az, hogy a mélymagyar honfitársaim sok esetben nem látják a fától az erdőt, miközben "védik az értékeinket". Nem vitatom el azonban azt hogy szükséges védeni őket. Csak sok esetben ez szellemharc. Nincs annyi ellensége a magyar kultúrának és általában a magyarságnak, mint gondolják. Ez egyféle pótcselekvés sokaknak, akik így fontosnak érezhetik magukat. Valójában, sok esetben elég groteszk ez a nemzeti melldöngetés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!