Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kommunikációs baki volt a...

Kommunikációs baki volt a fidesz részéről az "államcsőd" kijelentés vagy volt valami oka?

Figyelt kérdés

a közvetlen hatását már érezzük

de mi lehetett a valódi ok

nem hiszem hogy csak "véletlen" volt

mondjuk nem kell győzködni hogy kamu vagy nem

én csak a miért re vagyok kíváncsi

2010. jún. 3. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mi tagadás? Ez is csak véletlenül kiszivárgott, mint az öszödi-beszéd! És itt az eredménye: olcsóbb lesz a benzin is meg az áram is. Én úgy rettegek!
2010. jún. 3. 22:35
 12/21 anonim ***** válasza:

"Az IMF-nek pedig szerintem megvannak az eszközei, hogy valós adatokhoz jusson"

ez nem igaz. példa: Görögország

2010. jún. 3. 22:41
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
Göröghonban nem azt csinálták az IMF pénzével, amire adták nekik, ez ellen az IMF nem tud sokat tenni, maximum ejnyebejnyézik. Magyarországon ezzel szemben Bajnaiék azt csinálták, amit kellett, bármennyire is "fáj" ez sokaknak.
2010. jún. 3. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
A FIDESZ valósággal ontja mostanában a kommunikációs hibákat, úgy néz ki visszaüt a túlzott centralizáltság (Orbán a vezér, ő határozza meg a főelvtársaknak a direktívákat). III. Birodalom stílusban nyomják.
2010. jún. 3. 22:55
 15/21 A kérdező kommentje:

" Göröghonban nem azt csinálták az IMF pénzével, amire adták nekik, ez ellen az IMF nem tud sokat tenni, maximum ejnyebejnyézik. Magyarországon ezzel szemben Bajnaiék azt csinálták, amit kellett, bármennyire is "fáj" ez sokaknak."

na nee ,ár megint a libatolvaj Bajnai -.-'

uncsi

2010. jún. 3. 23:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha unod, ha nem, ez van...
2010. jún. 3. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
lehet vettünk rengeteg külföldi állampapírt, vagy külföldi valutát, és most eladjuk őket magas forint árfolyamon, és nyerünk rajta egy csomót, mekkora fun lenne:D
2010. jún. 3. 23:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Ráadásul az MNB bevásárolt jócskán Görög állampapírokkal még a görög válság előtt, tehát qrva jól áll a szénánk.....
2010. jún. 4. 00:05
 19/21 A kérdező kommentje:

" Ha unod, ha nem, ez van..."

ne gyere már bajnai val meg az mszp vel

megoldás kéne... nem még jobban nyomorba dönteni az országot

2010. jún. 4. 01:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Megoldás az adócsökkentés lenne a többen adózzanak kevesebbet elvén (vagyis kisebb az egy személyre jutó adó, de több ember fizet adót, mint eddig).

Amit a Fidesz meg is ígért, de ha nem tartja be, akkor nagyon rászopik szerintem.

2010. jún. 4. 02:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!