Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az MSZP-sek már most sem...

Ha az MSZP-sek már most sem bírják idegekkel, akkor mi lesz velük 4 évig?

Figyelt kérdés
Én csak 1-2 hetente nézek fel ide, bele olvasok az aktuális kérdésekbe. Érdekel milyen a kedélyállapot, ilyesmi. Hát a pirosak már 1 hét alatt is sokat durvultak... Mi lesz velük a 4 év alatt? Pfff... Jah, anyukám köszöni szépen jól van. :)
2010. jún. 3. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
4 évig röhögnek az ilyen idióta csőlátó debileken mint a kérdező.
2010. jún. 3. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Az egész párt elhalálozik szívinfarktusban. Ugyanez volt eddig is, nem vetted észre? Amíg az MSZP volt hatalmon, a Fideszesek ugattak le minden egyes javaslatot, most az MSZP fog.
2010. jún. 3. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Jön még Gyurcsány, sajnos. Már szerveződik az új baloldal Táncsics Alapítvány néven..
2010. jún. 3. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Leszopják maguk.
2010. jún. 3. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, ne aggódj miattunk. A következő 4 évben sokat fogunk nevetni azon, ahogyan a türelmetlenül és gátlástalanul a hatalomba törtető Fidesz belegabalyodik a bársonyfüggönybe, majd seggre esik a sz@rkupacba, amit maga hordott össze... :D
2010. jún. 3. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Mi esünk bele pajtás abba a szarkupacba, amit a szeretett MSZP-tek csinált. :) Röhögni meg mi fogunk, ahogy sorra zárják be a pirosakat. Cuclág bácsit sem véletlenül engedték ki. Valami szaftos sztoryt mesélhetett el a rendőr komáknak. ;) Amúgy meg érdekes a Fideszről beszélni, mikor évekig a Fideszesek mesélték el, hogy hogyan lesz az MSZP kormányzás, és lás csodát, szóról szóra megjósoltuk. Tehát számomra érthetetlen, hogy mire ez a fellengzős duma? Én szégyellném a pofám, ha kiderülne, hogy egy ilyen alja népre szavaztam... Beszűkült látókörről beszélni, egy MSZP-snek? Jáááhjjj.... :) De írjatok még, mert komolyan, örül a szívem, ahogy kínlódtok! :)
2010. jún. 3. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, én inkább azt látom, hogy te kínlódsz...
2010. jún. 3. 21:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Miért kínlódnék? Vagy most valami értelmetlen vitát akarsz kezdeményezni? :) Nem, nem kínlódok, sőt! Tetszik a műsor. :)
2010. jún. 3. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon többségében Jobbikosok vannak. Közülük néhányan csak druva,minősíthetetlen hangon képesek írni,ha valaki nem ért velük egyet.

Azt pedig miért hiszi bárki is,hogy ide a Jobbikosok mellett CSAK szocik,ahogy nevezed őket,pirosak írnak?

A választásra jogosultak 40 %-a nem szavazott. Őket vagy nem érdekli a politika,vagy,és ez a vlaószínűbb nem értenek egyet egyetlen párttal sem. Ők a pársemlegsek,és azok is szokta ideírogatni. Ők viszont nem CSAK az MSZP-t szidják,hanem pl. a Fidesztről is meg van a véleményük Ők nem dőltek be a Fidesz hazugságainak. Többek között én sem,pedig soha nem voltam szoci.

Nem kell hosszú időnek eltelni,hogy sokan rájöjjenek,hogy a Fidesz még rosszabb,mint a szocik voltak.

Ahogy a közmondás mondja: rossz a rosszal,de rosszabb a rossz nélkül!

Az igazi baj az,hogy ma nincs olyan párt,amely valóban jó lenne.

2010. jún. 3. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt a szar kupacot a Fidesz is csinálta! Városunkban pl. elszórtak 100 millát,hogy egy havernek jó állása legyen csekély havi 500.000.-ért. A haver sikkasztott, az FB elnök a Fideszes alpolgármester volt(aki kreálta az állást). Ő nem felel semmiért,a havert ugyan elbocsátották,és feljelentették. Ennek 3 éve. Azóta is néma csönd,az alpolgármester pedig most az Országgyűlésben osztja az észt. Ha még sokszor mond Kósa olyan okosakat,mint most (vagy Varga Mihály),akkor lesz igazán bajban a gazdaság.

A Fidesz legalább olyan korrupt,mint egyes szocik.

Amúgy nem vagyok MSZP-s,de nem hagyom megvezetni magam a Fidesztől. Még emlékszem arra,amikor kormányon voltak.

2010. jún. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!