Ha az MSZP-sek már most sem bírják idegekkel, akkor mi lesz velük 4 évig?
Ezen az oldalon többségében Jobbikosok vannak. Közülük néhányan csak druva,minősíthetetlen hangon képesek írni,ha valaki nem ért velük egyet.
Azt pedig miért hiszi bárki is,hogy ide a Jobbikosok mellett CSAK szocik,ahogy nevezed őket,pirosak írnak?
A választásra jogosultak 40 %-a nem szavazott. Őket vagy nem érdekli a politika,vagy,és ez a vlaószínűbb nem értenek egyet egyetlen párttal sem. Ők a pársemlegsek,és azok is szokta ideírogatni. Ők viszont nem CSAK az MSZP-t szidják,hanem pl. a Fidesztről is meg van a véleményük Ők nem dőltek be a Fidesz hazugságainak. Többek között én sem,pedig soha nem voltam szoci.
Nem kell hosszú időnek eltelni,hogy sokan rájöjjenek,hogy a Fidesz még rosszabb,mint a szocik voltak.
Ahogy a közmondás mondja: rossz a rosszal,de rosszabb a rossz nélkül!
Az igazi baj az,hogy ma nincs olyan párt,amely valóban jó lenne.
Ezt a szar kupacot a Fidesz is csinálta! Városunkban pl. elszórtak 100 millát,hogy egy havernek jó állása legyen csekély havi 500.000.-ért. A haver sikkasztott, az FB elnök a Fideszes alpolgármester volt(aki kreálta az állást). Ő nem felel semmiért,a havert ugyan elbocsátották,és feljelentették. Ennek 3 éve. Azóta is néma csönd,az alpolgármester pedig most az Országgyűlésben osztja az észt. Ha még sokszor mond Kósa olyan okosakat,mint most (vagy Varga Mihály),akkor lesz igazán bajban a gazdaság.
A Fidesz legalább olyan korrupt,mint egyes szocik.
Amúgy nem vagyok MSZP-s,de nem hagyom megvezetni magam a Fidesztől. Még emlékszem arra,amikor kormányon voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!