A 2018-as év politikája is a gyűlölködésről és gyűlöletkeltésről fog szólni, miközben egyre élhetetlenebb és korruptabb lesz az ország?
Már 2016-ban is úgy volt, hogy már uncsi a migráns ellenes gyűlöletkeltés, amikor egy migráns sem akar hozzánk jönni, és hogy 2017-re ki fognak találni valami újat. De nem ez történt, nem találtak ki újat, csak kibővítették Soros György ellenségképével az egész migráns témát.
Miközben a gazdaságunk már nem leszakadóban van az EU gazdaságától, hanem leszakadt. Tehát erről már múlt időben beszélhetünk. Az, hogy nincs európai szintű gazdaságunk az enyhe kifejezés már.
Vajon ez várható 2018-ban is? Végül mégiscsak elég lesz az irracionális gyűlöletkeltés nem létező ellenségek ellen, hogy újra 2/3 többséggel nyerjen a Fidesz?
Persze, hogy elég lesz.
Úgy két hete néztem valami öregasszonyt Youtube-on, akivel egy interjút csináltak.
Ült otthon a retkes, zsíros konyhájában, a még talán nagyanyjától örökölt, 100 éves, szétrohadó bútorai között és azt ecsetelte, hogy milyen jó neki, már jólét van és ezt a Miniszter Elnök Úrnak köszönheti.
Ja és a Fideszre kell szavazni jövőre is, mert ők nem engedik be azt a sok migránst, akik mind Magyarországra akarnak jönni élni és ki fogják rakni a magyar embereket a saját házaikból, hogy a migránsok be tudjanak költözni a helyükre.
Úgy szétnéztem, hogy ő milyen helyen lakik és arra gondoltam, hogy nem tudom, vajon milyen migráns akarna oda beköltözni. :D
"Hát, az biztos, hogy a "Sorosozás", "Brüsszelezés", marad. Kell a gumicsont a jónepnek, legyen min rágódnia."
Hát az biztos, hogy az Orbánozás, Putyinozás, Magyarországozás, Lengyelországozás marad. Kell a gumicsont a jónépnek, legyen min rágódnia.
Látod barátom! A másik oldalnak is ugyanúgy meg vannak a démonai, ellenfelei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!