Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Államcsőd esetén, itt hagynád...

Államcsőd esetén, itt hagynád az országot?

Figyelt kérdés
Nálam az tenné fel az "i"-re a pontot, hogy mennem kell...
2010. jún. 3. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Akit meg csak az hajt, hogy külföldön ugyanazért a munkáért több pénzt kap, az abba is gondoljon bele, hogy ott az árak is az ottani fizetésekhez igazodnak."

Tévedés. Kinn drágább az élet, ez igaz. DE! Nem annyival, mint amennyivel magasabbak a fizetések. Épp ezért én csőd nélkül is lépek innen.

2010. jún. 3. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én most jöttem haza 3 hónap után, hiányzott a család. De.. valamiből élni is kell, meg enni. Itthon nálunk már most is csak kenyér van meg tészta a hónap vége felé. Nem tudom. lehet hogy ha ennél is mélyebbre süllyedünk, más út nem lesz.
2010. jún. 3. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
én oda megyek, ahol a helyem, nem érdekel az államcsőd. nem nagyon érdekelnek az államhatárok...
2010. jún. 3. 23:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Dehogy mennék!

Egy államcsőd végre kinyitná az emberek szemét, hogy valami rohadtul nincs rendben, és előről lehetne kezdeni az egészet, végre egészséges alapokra építve.

2010. jún. 4. 08:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Inkább éhen döglök, minthogy elmenjek innen...
2010. jún. 4. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem,Orbaneket zavarnam el.
2010. jún. 5. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!